EUROLYGA 2023

E.Petrauskas dalyvaus V.Karpačiausko vardo turnyre

Lapkričio 7-9 dienomis Panevėžio „Cido“ arenoje vyksiančiame 15-ajame tarptautiniame Europos čempiono ir pasaulio vicečempiono Vitalijaus Karpačiausko vardo bokso turnyre dalyvaus ir Londono olimpinių žaidynių bronzos medalio laimėtojas Evaldas Petrauskas.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 24, 2013, 6:39 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:01 PM

„Labai džiaugiamės, kad turnyre sutiko dalyvauti Evaldas, nes jis bus tik ką grįžęs iš pasaulio čempionato, o paprastai po tokių svarbių kovų sportininkai pasilieka sau bent mėnesį jėgoms atgauti ir varžybose nedalyvauja. Parinksime jam tikrai stiprų, pajėgų varžovą, kad žiūrovams būtų įdomu stebėti šią kovą. Kol kas dar tariamės su dviem Ukrainos boksininkais. Darysime viską, kad absoliučiai visos kovos būtų labai gražios ir įdomios“, – žadėjo Panevėžio bokso federacijos prezidentas Kęstutis Kišonas.

Šiemet turnyre dėl geriausio boksininko titulo iš viso kovos apie 80 sportininkų iš devynių šalių – Suomijos, Norvegijos, Baltarusijos, Ukrainos, Lenkijos, Estijos, Rusijos, Latvijos ir Lietuvos. Boksininkai kovos suaugusių, jaunimo ir jaunių amžiaus grupėse.

Turnyro metu įvyks dvi profesionalių boksininkų dvikovos. Svorio kategorijoje iki 64 kg panevėžietis Simas Vološinas susitiks su varžovu iš Baltarusijos, o svorio kategorijoje iki 75 kg Aidas Balčiauskas kovos su Rusijos sportininku.

Finale vyks ir moterų dvikova. Svorio kategorijoje iki 63 kg susikaus panevėžietė Rūta Sutkutė ir Norvegijos atstovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.