EUROLYGA 2023

Lietuvos slidininkai Sočį pasiekė be nuotykių

Slidininkai Ingrida Ardišauskaitė ir Vytautas Strolia pirmieji iš Lietuvos olimpiečių pirmadienį atvyko į Sočį, kur vasario 7-ąją prasidės žiemos olimpinės žaidynės.

Slidininkus I.Ardišauskaitę (antra iš kairės) ir V.Strolią (trečias iš kairės) pasitiko misijos vadovai ir savanoriai.<br>LTOK nuotr.
Slidininkus I.Ardišauskaitę (antra iš kairės) ir V.Strolią (trečias iš kairės) pasitiko misijos vadovai ir savanoriai.<br>LTOK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Nenartavičius

Feb 3, 2014, 12:19 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 6:59 PM

Sočio-Adlerio oro uoste juos pasitiko Lietuvos olimpinės misijos vadovė Vida Vencienė ir savanoriai, padedantys Lietuvos delegacijai.

„Viskas čia gerai, šviečia saulė, oras puikus, nuotaika gera, – lrytas.lt sakė V.Vencienė. – Sportininkai pasitinkami ir Maskvos oro uostuose, ir čia, susodinami į autobusus ir vežami, kur jiems reikia.“

Olimpinė čempionė V.Vencienė ir LTOK programų vadovė Lina Vaisetaitė į Sočį atvyko jau praėjusią savaitę, kad suderintų visus apgyvendinimo ir dalyvavimo klausimus.

Į klausimą, ar pirmoji savaitė Sočyje jai buvo kuo nors išskirtinė, ne vienose olimpinėse žaidynėse dalyvavusi ir sportininkams vadovavusi V.Vencienė didelių atradimų nepadarė: „Viskas kaip visose olimpinėse žaidynėse. Labai didelis dėmesys skiriamas saugumui, bet visi supranta kodėl.“

Lietuvos olimpinės misijos vadovė pasidžiaugė, kad organizacinio komiteto skirti savanoriai labai stengiasi ir daro viską, ką gali.

Lietuvos sportininkai Sočyje gyvens trijuose olimpiniuose kaimeliuose.

Adleryje netoli jūros apsigyvens ledo šokių pora Deividas Stagniūnas ir Isabela Tobias bei čiuožėja trumpuoju taku Agnė Sereikaitė.

Kalnuose Krasnaja Polianoje gyvens biatlonininkai Diana Rasimovičiūtė ir Tomas Kaukėnas bei slidininkai I.Ardišauskaitė ir V.Strolia. Aukščiausiai esančiame įsikurs kalnų slidininkai Ieva Januškevičiūtė ir Rokas Zaveckas.

Lietuvos vėliava žaidynėse bus pakelta vasario 5 d.

***

„Lietuvos ryto“ televizija – 2014 metų žiemos olimpinių žaidynių Sočyje oficialioji transliuotoja. Jau nuo vasario 8 dienos stebėkite įdomiausias varžybų transliacijas gyvai ir internete: tv.lrytas.lt. Karščiausias naujienas apie Sočio olimpiadą sužinokite jau dabar „Lietuvos ryto“ televizijos laidose „Olimpinių žaidynių pirmadieniai“ kiekvieną pirmadienį 21.45 val. ir „Ar žinai, kad?“ darbo dienomis 17 val. 20 min. ir 18 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.