EUROLYGA 2023

Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Vaizdo įrašas su nuogakrūte olimpiete Libane sukėlė skandalą

Libano slidininkė Jackie Chamoun savo gimtinėje sukėlė didžiulį skandalą. Pirmadienį internete pasirodė ir greitai išpopuliarėjo vaizdo įrašas, kuriame – sportininkės fotosesijos užkulisiai, kuriuose ji – nuogomis krūtimis. Kalendorius, kuriam pozavo J.Chamoun, buvo išleistas 2013 metų lapkritį, tačiau šios savaitės pradžioje jos gerbėjai išvydo vaizdo įrašą, ibtimes.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2014, 2:37 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:10 AM

Šis sukėlė didžiulį skandalą Libane. J.Chamoun – viena iš dviejų sportininkų, kurie po Libano vėliava varžosi Sočio olimpiadoje. Jai teko atsiprašinėti savo tautiečių.

„Norėčiau kreiptis į visus, kurie kalbėjo apie fotografijas, kurios Libane pasirodė pirmadienį. Aš fotografavausi Austrijos slidinėjimo kalendoriui su kitais profesionaliais sportininkais“, - rašė ji socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Antradienį Libano olimpinis komitetas paskelbė, kad J.Chamoun nuotraukos nėra susijusios su šios šalies sportininkų įvaizdžiu.

„Neprašysime išmesti J.Chamoun iš Sočio žaidynių“, - pranešė komitetas.

Vaizdo įraše J.Chamoun nusiima viršutinius rūbus ir pozuoja nuogomis krūtimis. Ji taip pat kalbasi su fotografu. Paklausta, ar lengviau būti modeliu ar slidinėjimo instruktore, ši atsakė: „Slidinėti, nes nesu pratusi prie pozavimo be rūbų.“

Sportininkė tikino, kad nuotraukos neturėjo būti pasiekiamos visiems. „Tai neturėjo tapti vieša. Žinau, kad Libanas – konservatyvi šalis. Suprantu, kodėl dabar esu kritikuojama“, - sakė J.Chamoun.

Libano sporto ir jaunimo reikalų ministras jau įsakė atlikti tyrimą, kodėl J.Chamoun nuotraukos pasiekė viešumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.