EUROLYGA 2023

Europos treko čempionato starte – septinta lietuvių vieta

Grenchene (Šveicarija) prasidėjo Europos dviračių treko čempionatas, kuriame kovojame ne tik dėl medalių, bet ir dėl reitingo taškų, lemsiančių kelialapių į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes savininkus.

S.Krupeckaitė ir M.Marozaitė Europos čempionato starte užėmė septintą vietą.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
S.Krupeckaitė ir M.Marozaitė Europos čempionato starte užėmė septintą vietą.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2015, 2:18 PM, atnaujinta Oct 9, 2017, 9:20 PM

Nesėkmingai pirmenybes pradėjo geriausia 2009-ųjų ir 2010-ųjų Lietuvos sportininkė Simona Krupeckaitė. Komandinio sprinto rungtyje drauge su Migle Marozaite startavusi dviratininkė tarp 10-ies komandų užėmė septintą vietą.

Geriausiai atrankos varžybose pasirodė rusės Anastasija Voinova ir Darija Šmeliova, distanciją įveikusios per 32,324 sek. Į finalą taip pat pateko vokietės Miriam Welte bei Kristina Vogel (32,611 sek.), o dėl bronzos medalių susikaus olandės Laurine Van Riessen ir Elis Ligtlee (32,955 sek.) bei ispanės Tania Calvo Barbero ir Helena Casas Roige (33,087 sek.).

S.Krupeckaitė ir M.Marozaitė nuotolį įveikė per 33,892 sek. Po pirmo distancijos rato, kuriame pirma Lietuvos komandoje važiavo M.Marozaitė, lietuvės buvo septintos, tuo tarpu S.Krupeckaitė antrame rate parodė šeštą laiką. Užėmusios septintą vietą, mūsiškės iškovojo 73 olimpinio reitingo taškus. Ketvirtadienio vakarą moterų grupinėse taškų lenktynėse startuos Aušrinė Trebaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.