EUROLYGA 2023

„Energija“ atsisveiko su dviem ledo ritulininkais

Abipusiu susitarimu Elektrėnų „Energijos“ ledo ritulio klubas šiam sezonui atsisveikino su gynėju Aurimu Gaidausku ir puolėju Danieliu Nomanovu. A.Gaidauskas persikelia gyventi į Daniją ir planuoja ten tęsti karjerą, o D.Nomanovas nusprendė sezoną tęsti Latvijos Jelgavos „Zemgale“ klube.

D.Nomanovas<br>M.Ramanausko nuotr.
D.Nomanovas<br>M.Ramanausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2015, 9:37 AM, atnaujinta Oct 8, 2017, 8:06 PM

„Aurimo sprendimas susijęs su šeimyninėmis aplinkybėmis, o dėl D.Nomanovo – tai čia jo iniciatyva. Mano nuomone, „Energijoje“ jam idealiausios sąlygos atsiduoti sportui ir mokslams. Visada linkime žaidėjams tik geriausio“ – komentuoja klubo direktorius Rolandas Aliukonis.

A. Gaidauskas per aštuonerias rungtynes Baltarusijos čempionate nepelnė nė taško ir užsidirbo 18 baudos minučių, Lietuvos čempionate per dvejas rungtynes pelnė 2 įvarčius ir atliko 1 perdavimą. Tuo tarpu D.Nomanovas per dešimt susitikimų „Vyšaja lyga“ rungtynėse pelnė 4 įvarčius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, surinko 27 baudos minutes, o Nacionalinėje lygoje per trejas rungtynes pelnė įvartį ir atliko 4 perdavimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.