EUROLYGA 2023

Purvu internete užverstas H. Žustautas atsakė komentatoriams

Henrikui Žustautui Rio de Žaneiro olimpiada nenusisekė. Vienu pretendentų į medalį laikytas 22-ejų kanojininkas trečiadienį nepateko į A finalą, o B finale ketvirtadienį atplaukė trečias, galutinėje įskaitoje užimdamas 11-ąją vietą.

H.Žustautas.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
H.Žustautas.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2016, 6:23 PM, atnaujinta May 15, 2017, 12:50 PM

„Šiandien truputį geriau, trečias – ne paskutinis, bet iš tikrųjų labai blogai. Vis tiek ne savo irklavimą irkluoju. Tikrai galvojau, kad B finalą laimėsiu, bet vėl startą pralošiau“, – sakė H.Žustautas.

Keliskart pakartojęs, kad dėl rezultato kaltas pats ir nieko nekaltina, sportininkas prisipažino, kad susinervino paskaitęs komentarus internete po nesėkmingo pusfinalio.

„Labai daug kas mane negražiai vadina: kad esu aš pasikėlęs ir panašiai. Gal neteisingai buvau suprastas: aš atvažiavau kovoti dėl aukso, bet nesakiau, kad jį laimėsiu“, – kalbėjo H.Žustautas.

„Dar prirašė, kad į olimpiadą geriau būtų atvažiavęs Jevgenijus Šuklinas. Bet pas mus buvo trys atrankos, aš visas laimėjai, o važiuoti turi stipriausias. Tai tegul prieš rašydami pasidomi. Šuklinas atvažiavęs gal irgi negalėtų pairkluoti geriau. Aš laimėjau visas atrankas ir pats iškovojau kelialapį. Tikrai nėra malonu skaityti tokius komentarus“, – sakė kanojininkas.

Dauguma sportininkų – ypač prieš ir per atsakingas varžybas – apskritai neskaito dažniausiai anoniminių komentarų. Kodėl H.Žustautas tą darė?

„Šiaip. Norėjau paskaityti“, – atsakė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.