EUROLYGA 2023

Edgaras Skurdelis neatsilaikė prieš pasaulio čempioną iš Azerbaidžano

Ukrainoje vykstančiame Europos bokso čempionate sekmadienį į ringą kopė trečiasis lietuvis – Edgaras Skurdelis. Lietuviui burtai buvo negailestingi - jau pirmoje kovoje suvedė su 2013 m. pasaulio čempionu ir 2016 m. Rio de Žaneiro olimpiados dalyviu Džavidu Čalabijevu iš Azerbaidžano.

 E.Skurdelis pralaimėjo.
 E.Skurdelis pralaimėjo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-18 18:50

Prgalę taškais 4:1 iškovojo E.Skurdelio varžovas.

Pirmame raunde vyko lygi kova – du teisėjai pergalę skyrė lietuviui, trys – jo varžovui. Antrame raunde iniciatyvą perėmė Dž.Čalabijevas ir ją išlaikė iki finalinio gongo.

Teisėjų nuomonės kaip reikiant išsiskyrė. Austrijos teisėjas pergalę 29:28 skyrė lietuviui, bulgaras įžvelgė minimalią azerbaidžaniečio persvarą 29:28, tuo tarpu Kazachstano, Italijos ir Velso teisėjai nusprendė, kad Dž. Čalabijevo persvara buvo akivaizdi 30:26, 30:25, 30:24.

„Tituluotas varžovas pasinaudojo savo patirtimi ir nuo pat pirmo raundo pradžios laikė labai aukštą kovos tempą. Deja, pasidaviau jo primestai kovos eigai, nesugebėjau laikytis savo užsibrėžtos kovos taktikos. Pagrindinė pralaimėjimo priežastis – neatlaikiau varžovo primesto tempo. Bet tokia kova su pasaulio čempionu davė daug patirties, kuri pravers ateities kovoms“, – sakė E.Skurdelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.