EUROLYGA 2023

Rankinio Čempionų lygoje Aidenas Malašinskas vėl žaidė rezultatyviai

Zaporižės „Motor“ rankininkas Aidenas Malašinskas sužaidė vienas geriausių sezono rungtynių, tačiau jo komanda Čempionų lygos septintajame ture įvykdė tik pusę užduoties. „Motor“ šeštadienį išvykoje dvikovą su D grupės autsaideriu Čechovo „Medvedi“ klubu baigė lygiosiomis 30:30 (17:15). 

Aidenas Malašinskas buvo rezultatyvus<br>T.Bauro nuotr.
Aidenas Malašinskas buvo rezultatyvus<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 11, 2017, 10:07 PM, atnaujinta Nov 12, 2017, 10:39 PM

A.Malašinskas įmetė 7 įvarčius ir pakartojo asmeninį sezono rekordą. Lietuvis pirmą kartą 7 įvarčius pelnė rugsėjo viduryje, kai Ukrainos čempionai su Rusijos čempionais žaidė savo aikštėje. Iš viso A.Malašinskas per 7 rungtynes pasižymėjo 30 kartų. 

Zaporižės komandai lygiosios šeštadienį reiškė kartu ir prarastą, ir iškovotą tašką. Prarastą, nes buvo žaidžiama su vien silpniausių Čempionų lygos komandų. Iškovotą, nes nedaug trūko, kad „Motor“ apskritai liktų be taškų. 

A.Malašinskas ir jo komandos draugai Rusijoje gerai pradėjo rungtynes ir beveik visą pirmąjį kėlinį pirmavo dviejų arba trijų įvarčių skirtumu. Tačiau po pertraukos vaizdas pasikeitė ir „Motor“ turėjo vytis šeimininkus. Antrojo kėlinio pabaigoje „Medvedi“ vis dar pirmavo dviem įvarčiais 30:28, bet svečiai pakilo į lemiamą šturmą ir Ukrainos komandoje žaidžiantis rusas Sergejus Šelmenka prieš pat sireną išlygino rezultatą. 

Beje, „Motor“ aprangą vilki net keturi Rusijos rankininkai. 

„Motor“ per 7 rungtynes iškovojo 9 taškus ir D grupėje užima antrąją vietą. Pirmauja 6 rungtynes žaidęs ir per jas 12 taškų surinkęs „Montpellier“ klubas, kuriam atstovauja Jonas Truchanovičius. 

„Montpellier“ septintojo turo rungtynes išvykoje su Skopjės „Metalurg“ komanda žais sekmadienį. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.