EUROLYGA 2023

J. Truchanovičiaus atstovaujama ekipa rankinio Čempionų lygoje sutriuškino Rusijos čempionus

„Montpellier“ komanda, kurioje žaidžia Lietuvos rankininkas Jonas Truchanovičius, sekmadienį be didelio vargo papildė pergalių sąskaitą Čempionų lygoje. Aštuntame ture „Montpellier“ savo aikštėje sutriuškino Rusijos čempioną Čechovo „Medvedi“ klubą 34:23 (15:11) ir užsitikrino pirmą vietą D grupėje.

 Rankinis<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Rankinis<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2017, 10:08 PM

J.Truchanovičius įmetė 4 įvarčius ir kartą buvo pašalintas 2 min. Rungtynes su kone silpniausia Čempionų lygos komanda Monpeljė rankininkai pradėjo aiškiai nesusikaupę ir du trečdalius pirmo kėlinio nesugebėjo įgyti jokios persvaros (rezultatas buvo 10:10).

 

Tačiau vos tik šeimininkai pradėjo šiek tiek kibiau gintis, vaizdas pasikeitė ir jau antro kėlinio pradžioje nugalėtojai nekėlė nė mažiausios abejonės (34-ą min. šeimininkai pirmavo 20:12).

Kitose šios grupės rungtynėse šeštadienį Zaporižės „Motor“, kuriame žaidžia Aidenas Malašinskas, namie įveikė Lisabonos „Sporting“ klubą 32:29. A.Malašinskas pelnė 8 įvarčius.

Paskutinieji du turai D grupėje bus tik formalumas. Visas 8 rungtynes laimėjęs ir 16 taškų surinkęs „Montpellier“ užsitikrino pirmąją vietą, 11 taškų iškovojęs „Motor“ – antrą. Kitos keturios komandos jau prarado galimybes patekti į atkrintamas varžybas. Stambulo „Bešiktaš“ turi 7 taškus, „Sporting“ – 6, Skopjės „Metalurg“ – 5, o „Medvedi“ – 3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.