EUROLYGA 2023

„Toyota“ tapo oficialiu Lietuvos tautinio olimpinio komiteto partneriu

Automobilių gamintojas „Toyota“ į Lietuvą žengia ir pro olimpines duris. Antradienį, lapkričio 28 d.  oficialus olimpinių žaidynių ir Tarptautinio olimpinio komiteto (IOC) rėmėjas tapo Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) partneriu.  

 Toyota tapo LTOK partneriu
 Toyota tapo LTOK partneriu
 Toyota tapo LTOK partneriu
 Toyota tapo LTOK partneriu
 Toyota tapo LTOK partneriu
 Toyota tapo LTOK partneriu
 Toyota tapo LTOK partneriu
 Toyota tapo LTOK partneriu
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 30, 2017, 2:50 PM, atnaujinta Nov 30, 2017, 2:51 PM

Sutartį LTOK pasirašė su „Toyota Motor Corporation“ koncernu, valdančiu „Toyota“ ir „Lexus“ prekės ženklus. Bendradarbiavimo trukmė – ketveri metai, t.y. iki Tokijo olimpinių žaidynių, kurios vyks 2020-ųjų vasarą.

„Kai „Toyota Motor Corporation“ oficialiai tapo IOC rėmėju, susisiekėme dėl bendradarbiavimo Lietuvoje. Esame didelės tarptautinės organizacijos dalis, todėl Tarptautinio olimpinio komiteto partneriai, jei veikia mūsų regione, gali tapti ir mūsų partneriais.

Naujoje partnerystėje įžvelgiu tik teigiamus aspektus. Pirmiausia - važinėsime hibridiniais, aplinkai draugiškais automobiliais. Antra - turėdami bendrus partnerius, sklandžiai įgyvendiname IOC marketingo programas ir uždavinius, vienas jų – darnus vystymasis. Žengiame koja kojon su Tarptautiniu olimpiniu komitetu ir su naujausiomis technologijomis“, - pasirašydama bendradarbiavimo sutartį sakė LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė. 

Pirmieji „Toyota Motor Corporation“ koncerno dovanoti „Lexus“ automobiliai Lietuvos tautinį olimpinį komitetą jau pasiekė. Likę automobiliai į Lietuvos olimpiečių būstinę atvyks artimiausiu metu. Visi jie – naujojo olimpinio partnerio parama. 

„Toyota“ koncerno automobiliais važinės ne tik LTOK atstovai. Su naujuoju rėmėju kalbama ir apie paramą geriausiems Lietuvos olimpiečiams. Tikėtina, kad „Lexus“ automobiliais, kurie yra „Toyota“ koncerno dalis, bus apdovanoti Tokijo olimpinių žaidynių prizininkai. Geriausiai pasirodę olimpiečiai automobiliais tradiciškai apdovanojami nuo 2000-ųjų, t.y. Sidnėjaus olimpinių žaidynių.

„Toyota“ siekia keisti žmonių keliavimo įpročius visame pasaulyje. Bendradarbiaudami su Olimpiniu judėjimu per sportą ir tvaraus mobilumo sprendimus siekiame kurti visuomenę, kuri skatintų žmones tobulėti, siekti aukštumų ir plėsti savo galimybių ribas,“ – apie bendradarbiavimo su LTOK pradžią sakė „Toyota Baltic“ vykdantysis direktorius Osvaldo Valentini.

 „Toyota“ – lyderis Lietuvos hibridinių automobilių rinkoje, „Lexus“ – perkamiausias šalyje premium klasės hibridinis automobilis. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.