EUROLYGA 2023

Turnyrui Rygoje besiruošiantis talentingasis Vitoldas Jagelo: „Mano paslaptis – juodas darbas“

„Jaučiu pagarbą kiekvienam savo varžovui, tačiau į ringą žengiu galvodamas tik apie pergalę,  – teigė vilnietis kovotojas Vitoldas Jagelo, spėjęs sublizgėti įspūdinga pergale Šiauliuose vykusiame „Saulės mūšio“ turnyre prieš brazilą Rodrigo Mineiro.

 V.Jagelo ruošiasi turnyrui Rygoje
 V.Jagelo ruošiasi turnyrui Rygoje
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2017, 11:27 AM

Tuomet „Rings“ klubo auklėtinis išplėšė pergalę pirmajame kovos raunde, nors prieš kovą daugelis tikėjo aršiojo brazilo sėkme.

„Tiesiog Rodrigo visada būna labai jau savimi pasitikintis, pasipūtęs ir daug kalba. Kaip matėme, brazilas Lietuvoje jau buvo mosikavęsis savo viduriniais pirštais... – priminė V. Jagelo. – O man tiesiog užvirė, sužaidė emocijos. Man užteko vieno raundo pergalei prieš jį“.

Jaunasis talentas šiuo metu intensyviai ruošiasi „KOK“ turnyrui Rygoje. Šeštadienį ringe jis surems pirštines su Latvijos kovotoju Arturs Leisans.
„Pasiruošimas kovai, kaip visada, sunkus. Kiekvienai kovai ruošiuosi labai atsakingai, - kalbėjo lietuvis. – Ruošiuosi, stengiuosi, atiduodu visas savo jėgas treniruotėse, klausau trenerių nurodymų. Tokia ta mano paslaptis – juodas darbas“.

V. Jagelo teigė žinantis, kad būsimas jo varžovas mėgsta imtyniauti. „Pastebėjau, kad latvis yra vienas tų kovotojų, kurie stengiasi kovą baigti parteryje, - sakė kovotojas. – Palinkėsiu jam sėkmės. Visada į ringą žengiu galvodamas tik apie pergalę. Nelabai mėgstu spėlioti, kaip pasibaigs kova. Juk patys suprantate, kiekviena kova gali pasibaigti visiškai netikėtai“. 

Pasak kovotojo, varžovo stipriausia pusė šįkart bus namų sienos. „Šįkart tai bus jo pranašumas. Žinau, kad tarp namų sienų yra daug maloniau kovoti - kai palaiko tave vietiniai žiūrovai, nes tu jauti jų palaikymą. Tai yra malonu. Tačiau aš bandysiu padaryti viską, kad ringe mano varžovas nesijaustų labai gerai. Mano užduotis - kovą išlaikyti stovėsenoje, neleisti priešininkui užimti geros pozicijos parteryje“, - kalbėjo V. Jagelo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.