EUROLYGA 2023

Išskirtiniai sportininkų pasiekimai – ne tik asmeninių savybių dėka

Tikriausiai nieko nebenustebina reiškinys, kai pelnę apdovanojimus ir atsidūrę aukštumose, sportininkai sulaukia  milžiniško dėmesio. 

 Geriausia trenere pretenduoja tapti plaukikus, lengvaatlečius ir irkluotojus išugdžiusios specialistės<br> Lrytas.lt montažas
 Geriausia trenere pretenduoja tapti plaukikus, lengvaatlečius ir irkluotojus išugdžiusios specialistės<br> Lrytas.lt montažas
 D.Rapšys šiais metais demonstravo puikius rezultatus<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 D.Rapšys šiais metais demonstravo puikius rezultatus<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Irkluotojų ketveriukė skynė titulus<br> V.Ščiavinsko nuotr.
 Irkluotojų ketveriukė skynė titulus<br> V.Ščiavinsko nuotr.
 A.Palšytė<br> AFP/Scanpix nuotr.
 A.Palšytė<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2017-12-15 02:51, atnaujinta 2017-12-15 02:57

Jie giriami už visapusišką darbą ir atsidavimą dėl pergalių. Tačiau ar kas nors pagalvoja, kad už puikių rezultatų slypi ir kita, nė kiek ne menkesnė detalė – sunkus ir varginantis trenerių darbas?

Bemiegės naktys, naudingi patarimai prieš startus, paguoda pralaimėjus, pagyros iškovojus pergalę. Tai yra tik dalis to, ką treneriai duoda savo auklėtiniams žygiuose link išsvajotų tikslų. 

Naudingų trenerių patarimų nestigo ir šiais metais, o pasiekti rezultatai – puikiausias to įrodymas.

LTeam“ ir portalas lrytas.lt rengia kasmetinius „LTeam“ apdovanojimus. Juose yra ir metų trenerės nominacija, o į apdovanojimą pretenduoja trys skirtingų sporto šakų specialistės.

Su šuolio į aukštį sektoriuje žibėjusios Airinės Palšytės trenere Tatjana Krasauskiene konkuruoja puikius rezultatus irklavime pasiekusių sportininkų trenerė Nijolė Savickytė ir plaukikų trenerė Ina Paipelienė.

Kas taps nugalėtoju šiais metais galite nulemti ir jūs!

Rezultatai kalba patys už save

„Auklėtinių pasirodymus vertinti galima tik tai gerai, nes žinau, kaip jie sunkiai dirbo visą sezoną. Tikrai sunkus darbas atlaikyti visus išbandymus ir įtampą. Žvelgiant į pademonstruotus rezultatus, kitaip ir būti negalėjo. Visi jie verti to ką pasiekė“, – irkluotojų pasirodymus šiais metais vertino trenerė Nijolė Savickytė.

Kaip ir daugeliui kitų, toks įvertinimas jai pasirodė netikėtas, tačiau labai malonus. Anot trenerės, yra daug asmenų, kurie verti tokio apovanojimo.

„Kai pamačiau, labai nustebau. Tai pakelia nuotaiką. Yra daug vertų, bet būti įvertintam visada yra malonu“, – apie tai, kad yra nominuota „LTeam“ apdovanojimuose džiaugėsi ji. 

Irkluotojai šiais metais puikiai pasirodė tarptautinėse varžybose ir džiaugtis yra kuo, tačiau ne ką mažiau talentingus auklėtinius išugdė ir kitos pretendentės į metų trenerės titulą.

Tatjana Krasauskienė yra pirmoji Airinės Palšytės trenerė ir yra ta, kuri vedė sportininkę į skambiausias pergales. Ji buvo šalia lengvaatletės, kai jai pakluso rekordai ir buvo iškovoti svarbūs medaliai.

Toks sunkus darbas neliko nepastebėtas. Ne veltui T.Krasauskienė tapo viena pretendenčių tapti geriausia metų trenere.

Tačiau ne ką mažiau nei šios dvi specialistės nusipelniusi yra ir apie plaukimą daugiau nei bet kas kitas nusimananti I.Paipelienė.

Baseine puikius rezultatus demonstruojančius plauikikus Andrių Šidlauską ir Daną Rapšį išugdžiusi specialistė turėjo kuo pasidžiaugti. Vien ko verti metų pabaigoje Danijoje vykstančiame Europos čempionate D.Rapšio iškovoti du medaliai.

Tai – puikiausias įrodymas, kiek daug ir kaip sunkiai dirbo I.Paipelienė. Ne veltui ji taip pat buvo nominuota į geriausios metų trenerės apdovanojimą.

Geriausia trenere tapti yra vertos visos, tačiau kuri iš jų laimės, priklauso nuo jūsų!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?