EUROLYGA 2023

„Energija“ nesurado energijos pasipriešinti Gomelio ledo ritulininkams

 

Elektrėnų „Energija“ 
Elektrėnų „Energija“ 
Elektrėnų „Energija“ 
Elektrėnų „Energija“ 
Elektrėnų „Energija“ 
Elektrėnų „Energija“ 
Elektrėnų „Energija“ 
Elektrėnų „Energija“ 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 11, 2018, 8:37 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 8:38 PM

Sekmadienį Baltarusijos aukščiausiosios lygos rungtynėse Elektrėnų „Energija“ namuose 2:8 (0:4, 1:0, 0:3) nusileido vieniems iš turnyrinės lentelės lyderių Gomelio „Gomel-2“ ledo ritulininkams.

Rungtynių pradžią „Energijai“ komplikavo nedrausmingas žaidimas: du pirmieji svečių įvarčiai buvo pelnyti žaidžiant daugumoje. Nors kėlinio viduryje Deividui Kazlauskui (11:27) pavyko sumažinti deficitą iki minimumo, tačiau tada „Enerijos“ žaidėjai vėl pažeidinėjo taisykles, o „Gomel-2“ ledo ritulininkai dar du kartus išnaudojo kiekybines persvaras.

Antrame kėlinyje žaidimas visiškai pasikeitė – „Energija“ užsidirbo vos vieną pašalinimą, tuo tarpu svečiai – keturis. Vieną iš galimybių daugumoje pelnyti įvartį išnaudojo Povilas Verenis (31:58) ir sušvelnino atsilikimą iki trijų – 2:5. Drausmingai gynęsi elektrėniečiai antrame kėlinyje nepraleido nei vieno įvarčio.

Trečiame kėlinyje svečiams iš Gomelio pavyko pelnyti dar tris įvarčius, o nuo didesnio skirtumo „Energiją“ gelbėjo patikimai žaidęs ir geriausiu „Enegijos žaidėju išrinktas vartininkas Nerijus Dauksevičius.

Vakar vykusiose rungtynėse „Energija“ dėl ligų ir kitų priežasčių galėjo verstis tik dviem penketais, o gerokai daugiau žaidėjų turėję varžovai šventė pergalę rezultatu 11:3.

Abi komandos tarpusavyje jau žaidė sezono pradžioje. Tada rugsėjo mėnesį vykusiose rungtynėse išvykoje „Energija“ varžovams nusileido rezultatais 12:1 ir 9:1.

„Energija“ per 46 reguliariojo sezono rungtynes yra iškovojusi 10 pergalių ir su 31 tašku tarp keturiolikos komandų žengia dvyliktoje vietoje ir jau nebeturi šansų prasibrauti į atkrintamąsias varžybas. Tuo tarpu „Gomel-2“ ekipa per 48 susitikimus iškovojo 36 pergales ir su 106 taškais rikiuojasi antroje pozicijoje.

Artimiausias rungtynes „Energija“ Baltarusijos aukščiausioje lygoje žais vasario 20-21 dienomis svečiuose su Soligorsko „Šachtior-2“ ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.