EUROLYGA 2023

Vilniuje – „Hockey Punks“ ir „Baltijos“ ledo ritulininkų dvikova

Šeštadienį Vilniuje paskutinėse Lietuvos ledo ritulio čempionato reguliariojo sezono namų rungtynėse sostinės „Hockey Punks“ priims Klaipėdos „Baltijos“ ledo ritulininkus.

Vilniuje – „Hockey Punks“ ir „Baltijos“ ledo ritulininkų dvikova <br> hockey.lt nuotr.
Vilniuje – „Hockey Punks“ ir „Baltijos“ ledo ritulininkų dvikova <br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2018, 1:21 PM

„Hockey Punks“ dar neprarado vilčių iškovoti reguliariajame sezone antrąją vietą, garantuojančią tiesioginį patekimą į pusfinalį, tačiau tam reikia ne tik nugalėti klaipėdiečius, bet ir laimėti išvykoje prieš dvi komandas, šiuo metu besirikiuojančias aukščiau – „Kauno Hockey“ ir Elektrėnų „Energiją“. Jei kažkuriose rungtynėse būtų prarasti taškai, tuomet Lietuvos pirmenybių ketvirtfinalyje tektų suremti lazdas su „Rokiškiu“.

„Viskas spręsis atkrintamųjų rungtynių metu. Sezone žaidėme labai banguotai, kuomet stipriai sulošdavome su aukštai lentelėje stovinčiomis komandomis ir silpniau su apatinės dalies. Be to, turėjome nemažai traumuotų žaidėjų, pasipildėme ir keliais naujokais.

Stipriausios sudėties dar nežaidėme nė vienų rungtynių. Ne faktas, kad ir lemiamoje stadijoje viskas pavyks, bet mes pasitikime savo jėgomis. Puikią formą demonstruoja vartininkas Simas Baltrūnas, o tai vienas svarbiausių faktorių.

Tikiu, kad pasitemps ir kiti žaidėjai, ypatingai šalies rinktinės kandidatai, juk ant nosies Pasaulio pirmenybių varžybos Kaune, o konkurencija šiemet rinktinėje išties didelė“, – sakė „pankų“ komandos vadovas Šarūnas Kuliešius.

Šiose rungtynėse „Hockey Punks“ gretose ant ledo jau trečią kartą šį sezoną pasirodys buvęs ilgametis rinktinės žaidėjas Andrius Kaminskas.

Klaipėdos „Baltijos“ komanda, po gana ilgos pertraukos grįžusi į aukščiausią šalies ledo ritulio lygą, pirmenybes pradėjo netikėtai daug kam sėkmingai, tačiau pastaruoju metu uostamiesčio komandos žaidimas buksuoja. Komandos vadovas ir lyderis aikštėje Andrejus Židkovas sakė, kad nėra lengva viso sezono metu rodyti stabiliai rungtyniauti: „Turėjome ir traumų, ir kitų problemų, bet reikia artėjant svarbiausioms sezono rungtynėms visą tai pamiršti ir susikoncentruoti ties kiekvienomis sekančiomis rungtynėmis. Nieko keisto, kad sunku, juk pirmas sezonas. Laimėjome kartą jau Vilniuje ir kodėl gi nepakartojus to dar kartą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.