EUROLYGA 2023

Neįtikėtina pinigų galia: Floydo Mayweatherio mintyse – stebinantys planai

Karjerą baigęs ir per ją nenugalėtas boksininkas Floydas Mayweatheris maudosi piniguose. 41-erių amerikietis mėgsta demonstruoti savo turtus ir prašmatnus pirkinius, o dabar jo norų sąraše atsidūrė dar vienas labai stambus tikslas.

 F.Mayweatheris nevengtų pasinerti į futbolą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 F.Mayweatheris nevengtų pasinerti į futbolą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-20 13:43, atnaujinta 2018-03-20 17:08

F.Mayweatheris puoselėja viltis, kad jo vardas bus žinomas ir futbole. Sportininkas svajoja nusipirkti „Newcastle United“ klubą, o negana to, prisivilioti ir garsųjį futbolininką Cristiano Ronaldo.

„Myliu „Newcatle“. Tie vyrukai moka švęsti kaip joks kitas miestas pasaulyje, kuriame esu buvęs. Buvau susitikęs su keletu žaidėjų ir jie man patiko. Esu atviras visoms verslo galimybėms ir myliu visą sportą. Tačiau ivestuoju savo galva, o ne širdimi“, – tvirtino buvęs boksininkas.

Tiesa, pats amerikietis pripažino, kad futbolas nėra pirmoji jo aistra, bet jeigu jau taptų komandos savininku, užmojai būtų dideli.

„Investuojant širdimi – greičiausias būdas prarasti pinigus. Bet jeigu kažkas pasiūlytų gerą planą, mano žmonės jį ištirtų, galėčiau investuoti. Futbolas, nėra mano žaidimas, tačiau ryšių turiu visur. Cristiano Ronaldo ilgus metus buvo tas žmogus, kuris mane palaikė ir yra mano bičiulis. Bandyčiau prisivilioti jį, kad šis baigtų karjerą mano klube“, – teigė F.Mayweatheris. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.