EUROLYGA 2023

Padelio tenisininkai atidarė naują vasaros sezoną

Po šaltos ir lietingos savaitės išlindusi saulutė sukvietė padelio mėgėjus į lauko aikšteles: Vilniuje, Bernardinų aikštyne ir Fanų stadione vyko pirmojo „LPF Vasaros taurės 2018“ etapo turnyras. Ir nors meteorologų prognozės savaitgaliui nebuvo labai palankios, abi turnyro dienas buvo puikus oras, o atmosfera kaito ne tik tiesiogine, bet ir perkeltine prasme: finalinių susitikimų kovos buvo itin atkaklios.

 Vyrų A lygos prizininkai.
 Vyrų A lygos prizininkai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2018, 1:28 PM, atnaujinta Apr 30, 2018, 1:29 PM

Vyrų A lygoje trys prizines vietas užėmusios poros „susikomplektavo“ naujai, todėl iš anksto nebuvo galima nuspėti, kuri pora taps nugalėtoja. Tą parodė ir stipriausiųjų ketverto susitikimai, vykę rato sistema. Nė vienai porai nepavyko išvengti pralaimėjimo, o trys jų surinko vienodą pergalių ir laimėtų setų skaičių. 

„LPF Vasaros taurės 2018“ etapo nugalėtojais tapo vilnietis Algirdas Draugelis ir kaunietis Luidži Pakula. Antrąją vietą užėmė vilnietis Robertas Sadovskis ir klaipėdietis Gytautas Aukselis, o trečiąją – vilnietis Titas Mikelevičius ir Vilniuje dirbantis ispanas Pablo Bamonde. 

Vyrų B lygoje į stipriausiųjų šešetuką pateko tik viena vilniečių pora, nes kitas vietas iškovojo Kauno ir Šiaulių atstovai. O čempionų vardą iškovojo kauniečiai Aivaras Mezginas ir Tauras Macijauskas. Antrąją vietą užėmė taip pat kauniečiai Valdas Vėbra ir Donatas Šulskis, o trečiąją – šiauliečiai Martynas Vidžiūnas ir Henrikas Domkus. 

Moterų B lygos finale susitiko dvi jaunosios tenisininkės: dar šešiolikmetė šiaulietė Iveta ir vienuolikmetė vilnietė Lukrecija. Nugalėjo daugiau patirties tenise turinti, o padelyje debiutavusi Iveta Daujotaitė su partnere Živile Vidžiūne (Šiauliai). Antrąją vietą iškovojo Rūta Balalytė ir Lukrecija Duonėlaitė (Vilnius), o trečiąją – taip pat vilnietės Reda Sirgedienė ir Simona Drukteinienė. 

Malonu, kad vis daugiau lauko tenisininkų atranda šią puikią ir giminingą sporto šaką – padelio tenisą, kur jie gali panaudoti savo įgūdžius bei sugebėjimus. Sekantį kartą padelio tenisininkai savo jėgas galės išmėginti gegužės 26-27 d. Vilniuje vyksiančiame antrame „LPF Vasaros taurės 2018“ etape, o padelio mėgėjos moterys – gegužės 12-13 dienomis vyksiančiame turnyre „Bobų pavasaris Dubingiuose“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.