EUROLYGA 2023

A. Malašinsko įvarčiai vėl nepadėjo „Motor“ laimėti rankinio Čempionų lygoje

Aidenas Malašinskas vėl buvo rezultatyviausias Zaporižės „Motor“ žaidėjas, bet jo komandai nepavyko iškovoti pirmojo taško rankinio Čempionų lygos turnyre. „Motor“ sekmadienį antrojo turo rungtynėse išvykoje pralaimėjo „Skjern“ ekipai 33:37 (14:19). A.Malašinskas įmetė 7 įvarčius.

A. Malašinskas žaidžia rezultatyviai.<br>areabalonmano.com nuotr.
A. Malašinskas žaidžia rezultatyviai.<br>areabalonmano.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-23 22:37, atnaujinta 2018-09-23 22:38

Ukrainos čempionai dar nėra laimėję Skjerne, o praėjusį sezoną šiai Danijos komandai nusileido Čempionų lygos atkrintamųjų varžybų pirmajame etape.

Sekmadienį, kaip ir praėjusio sezono pabaigoje, „Motor“ buvo priverstas paklusti varžovų sąlygoms. „Skjern“ jau pirmosiomis minutėmis nurūko į priekį (3:0, 5:1) ir pirmavo iki finalo sirenos. Tiesa, antrojo kėlinio viduryje Zaporižės rankininkai išgąsdino šeimininkų sirgalius, kai keliskart mažino atsilikmą iki vieno įvarčio (22:23, 23:24, 24:25). Vis dėlto Skjerno komanda netrukus susigrąžino žaidimo gijas ir paskutinėmis minutėmis didelės įtampos nebuvo.

„Motor“ patyrė antrąją nesėkmę ir dalijasi paskutinę vietą B grupėje. Taškų taip pat dar neiškovojo Celės „Pivovarna Laško“. „Skjern“ ir Paryžiaus PSG turi po 4 taškus ir pirmauja šioje grupėje.

Taškų dar neturi ir Čempionų lygos nugalėtojo vardą ginantis „Montpellier“ klubas, kuriam atstovauja Jonas Truchanovičius. Šeštadienį be susižeidusio lietuvio žaidęs „Montpellier“ išvykoje pralaimėjo Bresto „Miaškov“ komandai.

Gintaro Savukyno treniruojama Ryhimiakio „Cocks“ ekipa, kurios vartus gina Giedrius Morkūnas, antrojo turo rungtynes žaidė trečiadienį. „Cocks“ išvykoje sužaidė lygiosiomis su Tuno „Wacker“ klubu 26:26. Suomijos čempionų sąskaitoje po dviejų turų yra 2 taškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.