EUROLYGA 2023

Po sunkios traumos pasitiks didžiausią karjeros iššūkį: V. Jagėlo grįžta į MMA narvą

Vitoldas Jagėlo mėgavosi kelių pergalių serija, tarp kurių ir įspūdingai nokautuotas brazilas Rodrigo Mineiro, kai jį pristabdė sunki trauma – plyšo kojos raiščiai. Prabėgus beveik septyniems mėnesiams vienas stipriausių šalies MMA kovotojų sugrįžta tam, kad pasitiktų didžiausią karjeros iššūkį.

 Vitoldas Jagelo
 Vitoldas Jagelo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2018, 6:16 PM, atnaujinta Sep 26, 2018, 6:17 PM

25-erių vilnietis spalio 6 dieną dalyvaus „Fight Night 7“ turnyre, kuriame susirungs su 27-erių ukrainiečiu Romanu Belogurovu.

Ruošiantis šiai dvikovai V. Jagėlo reikėjo ne tik atsigauti po kojos traumos, bet ir iškentėti šonkaulių lūžį. Vis tik dabar jis jaučiasi pasirengęs ir atsigavęs.

„Vos išsigydęs raiščių traumą pradėjau gerinti sportinę formą ir ruoštis. Šiuo metu jaučiu, kad esu pilnai atsigavęs. Treniruojuosi du kartus per dieną, nieko neskauda, tad manau, kad viskas gerai ir esu pasiruošęs kovai“, – sako V. Jagėlo.

Jo varžovu tapęs R. Belogurovas per savo karjerą profesionaliame MMA narve jau kovėsi daugiau nei dvidešimt kartų ir tą darė tokiuose garsiuose turnyruose kaip ACB ar „Cage Fighting“. Tad patirtimi tikrai pranoks V. Jagėlo – vilniečio sąskaitoje penkios kovos tarp profesionalų, iš kurių keturios baigėsi pergalėmis.

„Žinoma, kad patirtis daug reiškia. Su kiekviena kova įgauni vis daugiau patirties, nors ir pralaimėjai. Tuo labiau, kai jis kovėsi stipriuose turnyruose“, – pastebi V. Jagėlo.

Vis tik būsimos akistatos jis nebijo ir ruošiasi itin atsakingai – gerina imtynių sugebėjimus, nes būtent čia yra stipriausias ukrainietis.

„Ruošiamės kovai pagal jį. Jis labai mėgsta imtyniauti, o aš – kovoti stovėsenoje. Tai mano stipriausia pusė. Dabar tikrai stipriai dirbu ties imtynėmis“, – atskleidė kovotojas.

Jis Vilniaus „Ryto“ arenoje į narvą lips kartu su kitais ryškiausiais šalies MMA sportininkais – Laurynu Urbonavičiumi, Tomu Bajorinu, Mindaugu Gerve, Herkumi Lukošiūnu, Mindaugu Mizgaičiu ir kitais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.