EUROLYGA 2023

Tinklininkai pradeda kovą dėl LTF Didžiosios taurės

Šį savaitgalį startuoja Lietuvos tinklinio federacijos (LTF) vyrų Didžiosios taurės turnyras. Šešios stipriausios šalies komandos stos į kovą dėl pirmojo sezono trofėjaus.

 Tinklininkai kovos dėl LTF taurės.<br> K.Timuko nuotr.
 Tinklininkai kovos dėl LTF taurės.<br> K.Timuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2018, 2:12 PM

Šiais metais buvo pakeistas varžybų formatas. Kadangi varžybose dalyvaus šešios ekipos, du stipriausi praėjusio sezono Lietuvos klubai - Marijampolė „Sūduva" ir Kelmės „Etovis" - iškart pateko į pusfinalį ir lauks savo varžovų.

Tuo tarpu kitos keturios komandos savaitgalį žais savo ketvirtfinalio susitikimus. Šiaulių „Elga-Master Idea-SC Dubysa" šeštadienį 14 val. namuose priims Kauno „Rio-Starto" ekipą, o Klaipėdos „Amber Queen" savo aikštėje 15.30 val. susitiks su „Vilniaus kolegijos-Flamingo Volley" klubu.

Šios komandos tarpusavyje jau galėjo pažinti viena kitą Lietuvos pirmenybių rungtynėse. Kauno „Rio-Startas" namuose 3-0 (25:20, 25:18, 25:21) nugalėjo „Elgos-Master Idea-SC Dubysos" tinklininkus, o „Amber Queen" ekipa svečiuose 3-0 (25:16, 25:17, 25:3) nepaliko vilčių vilniečiams.

„Tikrai žinau, kad taurės varžybose rungtynės nebus tokios pačios, kaip buvo Vilniuje, todėl laukiame sunkios kovos. Yra aišku, kad Vilniaus komanda stiprės kiekvieną savaitę", - teigė „Amber Queen" treneris Paulas Nesas.

Atsakomosios rungtynės ir, jei prireiks, auksinis setas bus žaidžiami sekmadienį Vilniuje ir Kaune.

„Sūduvos" ir „Etovio" komandos šeštadienį savo jėgas išmėgins Lietuvos čempionato rungtynėse.

Baltijos moterų tinklinio čempionate šeštadienį įvyks Lietuvos komandų akistata - Kaune vietos „Kaunas-VDU" susitiks su Alytaus „Prekyba-Parama".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.