EUROLYGA 2023

A. Malašinsko įvarčiai stiprina „Motor“ viltis rankinio Čempionų lygoje

Aidenas Malašinskas vėl žaidė labai rezultatyviai, o Lietuvos rankininko vedamas Zaporižės „Motor“ sustiprino viltis patekti į Čempionų lygos atkrintamąsias varžybas. Sekmadienį aštuntajame ture „Motor“ išvykoje nugalėjo praėjusį sezoną Čempionų lygos finale žaidusį „Nantes“ klubą 27:23 (12:13).

Aidenas Malašinskas naudingai rungtyniauja rankinio Čempionų lygoje. <br> Ovni Estadio Puerto De Sagunto nuotr.
Aidenas Malašinskas naudingai rungtyniauja rankinio Čempionų lygoje. <br> Ovni Estadio Puerto De Sagunto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-18 23:09, atnaujinta 2018-11-18 23:10

A.Malašinskas įmetė 8 įvarčius ir buvo rezultatyviausias rungtynių žaidėjas. Lietuvis nuo sezono pradžios įmetė 38 įvarčius ir rezultatyviausių Čempionų lygos rankininkų rikiuotėje užima 19-ąją vietą.

Sekmadienį Ukrainos čempionai savo pranašumą įrodė tik paskutinėje mačo dalyje. 54-ąją min. rezultatas dar buvo lygus 22:22, bet tada Zaporižės rankininkai pelnė tris įvarčius paeiliui ir nebeleido svečiams atsitiesti.

„Motor“ per 8 turus iškovojo 5 taškus ir stipresniosios pakopos B grupėje vis dar dalijasi paskutiniąją vietą su Zagrebo PPD klubu. Tačiau Zaporižės komanda vos 1 tašku atsilieka nuo Celės „Pivovarna Laško“, „Skjern“ ir „Flensburg-Handewitt“, 2 taškais nuo „Nantes“. O į kitą etapą pateks net šešios iš aštuonių ekipų.

Gana ramūs gali būti tik du grupės lyderiai Paryžiaus PSG (16 taškų) ir Segedo „Pick“ (13).

„Montpellier“ šio turo rungtynes žaidė dar trečiadienį. 1 įvartį įmetęs Jonas Truchanovičius ir jo komandos draugai namie nugalėjo Manheimo „Rhein-Neckar Löwen“ klubą 31:26 (16:12).

Čempiono vardą ginantis „Montpellier“ turi 3 taškus ir stipresniosios pakopos A grupėje dalijasi paskutinę vietą su „Kristianstad“. Šioje grupėje pirmauja „Barcelona“ (14 taškų), Kielcų „Vive“ (12), „Rhein-Neckar“ ir Skopjės „Vardar“ (po 10).

Gintaro Savukyno treniruojamas Ryhimiakio „Cocks“, kurio vartus gina Giedrius Morkūnas, šeštadienį išvykoje pralaimėjo Leono „Ademar“ klubui 20:23 (11:14) ir galutinai prarado galimybę iškovoti kelialapį į atkrintamąsias varžybas.

„Cocks“ turi 4 taškus ir silpnesniosios pakopos D grupėje užima penktąją vietą. Šioje grupėje dėl dviejų kelialapių į kitą etapą varžosi Plocko „Wisla“ (12 taškų), „Ademar“ (11), Bukarešto „Dinamo“ ir „Elverum“ (po 10).

Silpnesniosios pakopos C grupėje į dvi pirmąsias vietas taikosi po 12 taškų turintys „Bjerringbro-Silkeborg“, Lisabonos „Benfica“ ir Prešovo „Tatran“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.