EUROLYGA 2023

Ledo ritulininkas sukėlė įtūžį: Rusijos moteris pavadino triakėmis Černobylio pabaisomis

JAV ledo ritulininkas Ryanas Whitney radijo interviu podkastui „Spittin Chicklets“ prikalbėjo tiek, kad Rusijoje sulaukė nemenko įtūžio. Prieš ketvertą metų iš NHL į Rusiją persikėlęs ledo ritulininkas atstovavo „Sochi“ klubui ir žaidė KHL lygoje.

JAV ledo ritulininkas Ryanas Whitney<br> Scanpix.com nuotr
JAV ledo ritulininkas Ryanas Whitney<br> Scanpix.com nuotr
JAV ledo ritulininkas Ryanas Whitney<br> Scanpix.com nuotr
JAV ledo ritulininkas Ryanas Whitney<br> Scanpix.com nuotr
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 20, 2018, 4:57 PM

„Rusijoje arba moterys tiesiog įspūdingos, arba kažkokia visiška nykuma. Vidurkio ten nėra, – kalbėjo 35 metų sportininkas, žaidęs net keturiuose NHL klubuose. – Ten yra arba sekso bombos, arba visiškai savo negražumu atstumiančios moterys. Paprasčiau, ten yra tik Anos Kurnikovos arba Černobylio pabaisos su trimis akimis“.

Neapėjo R.Whitney ir vyriškos mados Rusijoje. Jis niekaip negalėjo paaiškinti rusiškų kraštutinumų.

„Na, įsivaizduokite, ten vyrukai gyvena tokiuose butuose, kurių dydis labiau yra panašus į mūsų vonios kambarius. Tačiau jie įsigudrina vis tiek važinėti didžiausiais „Mercedes“ automobiliais, apsikarstę „Gucci“ ir „Louis Vuitton“ rūbais. O „Abercrombie & Fitch“ kompanijos aprangą apskritai yra sunku surasti. Visi ten ją nešioja, vaizduoja naftos milijonierius, nors ta apranga yra trigubai brangesnė nei kitur. O man iš galvos niekaip neišėjo mintis: „O jūs gal puskvailiai? Gyvenate voniose ir rūbams leidžiame tūkstančius?“.

Rusijoje JAV ledo ritulininkas žaidė vieną sezoną ir „Sochi“ ekipos marškinėlius vilkėjo 42 kartus. Per tą laiką jis pelnė 6 įvarčius ir atliko 13 rezultatyvių perdavimų.

Tai ne pirmas kartas, kai į Rusijos pusę skrieja šio ledo ritulininko pašaipos.

Jis buvo apgyvendintas Sočio žiemos žaidynių olimpiniame kaimelyje, kuris po olimpiados stovėjo neapgyvendintas.

„Mes privažiavome prie namų kvartalo. Šimtai butų. Iš trinkelių sudėti šaligatviai, apšvietimo stulpai. Ir nė vienos gyvos dvasios lauke. Nė vieno automobilio. Nieko, nieko gyvo... Tai buvo tokia savotiška zombių apokalipsė – siaubo filmo vaizdas realiame gyvenime“, – kalbėjo prieš dvejus metus sportininkas.

Jis buvo pasibaisėjęs ir treniruočių sąlygomis Sočyje. „Tai, kad komandoje niekas nekalba angliškai – pusę velnio. Blogiausia, kad visi treneriai ir medicinos personalas rūko. Ir rūko bent kur – arenoje, ant ledo, medicinos kambaryje, persirengimo kambaryje“, – pasakojo savo pastebėjimus R.Whitney.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.