EUROLYGA 2023

„Kauno Hockey“ pajėgas ketvirtadienio mače sustiprins Dakaro ralio dalyvis

Po pertraukos į Kauną grįžta Nacionalinės ledo ritulio lygos kovos. Ketvirtadienį „Kauno Hockey“ komanda ant namų ledo priims Vilniaus „Geležinį vilką“. Nors kauniečiai yra užtikrinti savo jėgomis, jas nuolat stiprina treniruotėse ant ledo ir sporto salėje, šįkart jie išsitrauks papildomą kozirį.

Dakaro ralio dalyvis Arūnas Gelažninkas išmes ginčą per „Kaunas Hockey“ ir Vilnius „Geležinio vilko“ ledo ritulininkų rungtynes.<br> Asmen. archyvo nuotr.
Dakaro ralio dalyvis Arūnas Gelažninkas išmes ginčą per „Kaunas Hockey“ ir Vilnius „Geležinio vilko“ ledo ritulininkų rungtynes.<br> Asmen. archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2019, 2:11 PM, atnaujinta Jan 30, 2019, 2:19 PM

Tiksliau, koziris ant ledo išvažiuos pats – tai ką tik Dakaro ralį įveikęs ir Lietuvos rekordą – 24-ąją vietą galutinėje įskaitoje užėmęs kaunietis Arūnas Gelažninkas.

Dakaro ralį kasmet stebi vis daugiau lietuvių, ne išimtis ir ledo ritulininkai. „Kauno Hockey“ vadovas Petras Nausėda pasakojo, kad šiemet ypač palaikė lenktynių debiutantą motociklininką A. elažninką, jį taip pat žavėjo visų lietuvių ekipažų bendrystė ir draugiškumas.

„Iš lenktynininkų tikrai galime pasimokyti charakterio – visi lietuviai labai norėjo laimėti“, – sakė P Nausėda.

Lenktynėms bekele neabejingas ir kauniečių kapitonas Vytautas Jagelavičius.

„Dakarą seku, nes automobilių ir motociklų technika man nesvetima. Pats važinėju motociklu, nevengiu išsitepaluoti rankų, o ir apsilankyti tokio tipo renginiuose.“

Ketvirtadienio rungtynių starto ritulį išmesiantis motociklininkas, daugkartinis Lietuvos čempionas A.Gelažninkas taip pat domisi ne tik savo pasauliu, bet ir kitomis sporto šakomis.

„Kadangi Kaunas – mano miestas, palaikau visas jo komandas. Ne išimtis yra ir ledo ritulys, o pradėti rungtynes bus labai smagu. Malonu, kad pakvietė“, – kuklinosi šio mėnesio herojumi ne veltui tituluojamas A.Gelažninkas.

Kauniečiai pasiruošę atkakliai kovoti visas 60 rungtynių minučių.

„Prasidėjo lemiamas sezono etapas. Komandos stiprinasi legionieriais, ne išimtis ir mes. Treniruotėse tikrai neblogus rezultatus rodo mūsų naujokai Brendanas Leavittas ir Rojus Adamonis. Jau netrukus pamatysime jų adaptacijos rezultatą ant ledo“, – sakė „Kauno Hockey“ vyriausiasis treneris Aurimas Gutauskas.

Jis taip pat pabrėžė, kad rungtynės su „Geležiniu vilku“ – tai svarbūs taškai ir pasiruošimas lemiamoms akistatoms su Elektrėnų „Energija“, kurios nulems reguliariojo sezono lyderius.

„Mūsų tikslas – pirmoji vieta“, – nedaugžodžiavo treneris.

Ketvirtadienio rungtynių Kauno ledo arenoje „Baltų ainiai“ pradžia 20.00 val. Prieš tai žiūrovai kviečiami pačiuožinėti atviroje aikštelėje, kuri įrengta tiesiog priešais areną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.