EUROLYGA 2023

A. Malašinsko ekipa Čempionų lygoje patampė nervus favoritams, bet nelaimėjo

Aidenui Malašinskui ir jo komandos draugams iš Zaporižės „Motor“ trūko labai nedaug, kad nuliūdintų šį sezoną rankinio Čempionų lygos atradimu tapusį Segedo „Pick“ klubą. Vis dėlto per 12-ojo turo rungtynes ilgai pirmavęs „Motor“ neišsaugojo persvaros ir išvykoje nusileido Vengrijos čempionams 29:30 (15:12). A.Malašinskas įmetė 2 įvarčius. 

A.Malašinskas be įvarčių neliko.<br>D.Umbraso nuotr.
A.Malašinskas be įvarčių neliko.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2019, 9:20 PM

Zaporižės rankininkai pirmavo nuo pirmųjų minučių, o pirmojo kėlinio pabaigoje ir antrojo kėlinio pradžioje keliskart buvo įgiję 4 įvarčių pranašumą. Segedo komanda rezultatą pirmą kartą persvėrė tik 50-ąją min., o paskui į priekį išsiverždavo tai viena, tai kita ekipa. Vis dėlto paskutinį įvartį įmetė „Pick“ žaidėjas Deanas Bombačas. 

„Motor“ per 12 rungtynių iškovojo 9 taškus ir B grupėje užima šeštąją vietą (į atkrintamąsias varžybas pateks šešios komandos). Ukrainos čempionai dviem taškais lenkia Celės „Pivovarna Laško“ ir trimis taškais – „Skjern“ klubą. Iki grupių etapo pabaigos liko du turai, o „Motor“ kitą savaitę namie susitiks su vienais pagrindinių varžovų „Skjern“ rankininkais. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.