EUROLYGA 2023

Kikboksininkas M. Jasiūnas pralaimėjo teisėjų malonės susilaukusiam estui

Šeštadienį Estijoje pirmą surengtame kikbokso turnyre „The League“, kurį organizavo pasaulio muaitai čempionas estas Kevinas Renno, savo jėgas išbandė ir trys Lietuvos atstovai, o vienas iš jų - Martynas Jasiūnas - buvo per žingsnį nuo pagrindinio trofėjaus ir 10 tūkst. eurų. 

 M.Jasiūnas patyrė pralaimėjimą.<br> Bushido.lt nuotr.
 M.Jasiūnas patyrė pralaimėjimą.<br> Bushido.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2019, 1:30 PM

Svorio kategorijos iki 71 kg aštuntuką M. Jasiūnas pradėjo ketvirtfinalio akistata su Norvegijai atstovaujančiu lietuviu Arvydu Gerve. M. Jasiūnas pergalę pasiekė nokautu antrajame raunde. 

Tuo tarpu kitas Lietuvos atstovas Janas Nausas ketvirtfinalyje turėjo pripažinti švedo Adelo Halilos pranašumą. 

Pusfinalyje M. Jasiūnas susikovė su minėtu švedu. Po apylygės pradžios, antrajame raunde lietuvis pasiuntė varžovą į nokdauną. Nors švedas sugebėjo tęsti kovą, pergalę teisėjai skyrė Lietuvos kovotojui. 

Finale M. Jasiūno laukė kova su K. Renno auklėtiniu, vienu geriausių Estijos kikboksininku Mirkko Moisaru. Pirmajame raunde pranašumą turėjo M. Jasiūnas, bet vėliau kova išsilygino. Antrajame ir trečiajame raunduose kiek tikslesnis buvo estas, bet teisėjau nusprendė skirti papildomą raundą. Bene visi, kas stebėjo papildomą raunde, jame įžvelgė aiškų M. Jasiūno dominavimą. Po kovos pats lietuvis kėlė į viršų rankas ir neabejojo savo pergale. Visgi teisėjas nugalėtoju paskelbė M. Moisarą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.