EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ šokėja metė iššūkį J.C. van Damme'ui: pakartojo garsųjį triuką

Nuo alinančio karščio – iki dangų raižančių žaibų. Taip atrodė jau kultine tapusios reklamos „Statybos-lažybos“ filmavimas. Reklamos kūrėjai neabejoja, kad naujas epizodas, kuris skirtas artėjančiam Pasaulio krepšinio čempionatui, abejingų nepaliks. Filmavimo metu netrūko įtemptų momentų, o viena iš modelių net patyrė traumą.

Nuo alinančio karščio – iki dangų raižančių žaibų. Taip atrodė jau kultine tapusios reklamos „Statybos-lažybos“ filmavimas. 
Nuo alinančio karščio – iki dangų raižančių žaibų. Taip atrodė jau kultine tapusios reklamos „Statybos-lažybos“ filmavimas. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2019, 12:32 PM, atnaujinta Jul 19, 2019, 12:36 PM

Bene įspūdingiausiame momente filmavosi gimnastė Karolina Sklenytė. Kauno „Žalgirio“ šokėja atkartojo garsųjį Jeano-Claude'o Van Damme'o špagatą.

Statybos-lažybos tęsiasi

Bendrovė „Top Sport“ jau ne vienerius metus didžiulį dėmesį skiria reklaminių klipų, kurie skirti konkretiems, čempionatams, filmavimams.

Šią vasarą „TOP Sport“ sporto mėgėjams paruošė naują, kvapą gniaužiantį reklaminį klipą, kuris turėtų įstrigti kiekvieno atmintyje ne mažiau negu pirmasis. Ir taip – vėl dominuos statybų tema.

Už Kauno esančiame Zatyšių karjere „Top Sport“ reklaminiai veidai išbandė įvairią statybininkų įrangą, ekskavatorius, itin galingą bagį ir tai dar ne viskas. Nors filmavimo darbus sutrikdė lietus, bet „Statybos Lažybos“ parodė, kad procesas vyksta bet kokiu oru.

„Lokacija buvo puiki, tačiau karjeras didžiulis, todėl buvo tikrai sudėtinga. Diena buvo ypatingai karšta, todėl teko paprakaituoti. Visuomet filmavimas lauko sąlygomis turi savo niuansų. Darbas smėlio karjere pažėrė staigmenų, bet viskas baigėsi gerai ir esame patenkinti rezultatu. Darbas karjere panašus į Dakarą – net atsivežėme bagį, kad galėtume pralėkti smėliu“, – pasakoja klipo režisierius Tomas Skamaročius.

Vaizdo klipe – ir tituluoti sportininkai, ir žvaigždės

Naujajame vaizdo klipe vėl bus galima išvysti profesionalų sportininką Tomą Bendoraitį. Absoliutus Lietuvos ir Europos kultūrizmo čempionas, pasaulio vicečempionas bei A. Schwarzeneggerio turnyro nugalėtojas atskleidė, kad turėdamas net ir tokią trofėjų kolekciją namuose, prieš kamerą jaučia startinį jaudulį.

„Nuo praėjusio klipo niekur nesifilmavau, tai tikrai jaučiau nemažą jaudulį“, – atviravo sportininkas.

Vaizdo klipe bene visus įmanomus valstybinius apdovanojimus praeityje gavusiam T. Bendoraičiui atiteko kiek neįprastas jam pačiam įvaizdis. Atletui buvo priklijuoti vešlūs ūsai, kurie jį patį nustebino.

„Buvo staigmena, kad teks būti su ūsais. Niekada tokių nesu turėjęs ir visai to nesitikėjau, tad tikrai nustebau sužinojęs apie savo būsimą įvaizdį“, – juokėsi T. Bendoraitis.

Karjerą raižė bagis

Net šešis Oskarus laimėjusį „Mad Max: Fury Road“ filmą su garsiuoju Tomu Hardy priminęs „Statybos Lažybos“ reklaminis klipas turėtų atimti daugelio žadą nuostabiais Zatyšių karjero vaizdais. Karjero kelius raižęs akį traukiantis bagis išmargino visą vietovę „TOP Sport“ spalvomis.

Tiesa, tiek išvaizda, tiek variklio garsu išsiskiriantis bagis išbandė ne tik karjero kelius, bet skrajojo virš kiekvieno nelygumo, įveikė didžiausias kliūtis, vartė „Statybos Lažybos“ ženklus ir bandė sukelti tikrą smėlio audrą milžinišku greičiu įvažiavęs į smėlio kalną.

Šis „Statybos Lažybos“ klipas nuo pirmosios dalies išsiskyrė tuo, kad buvo filmuojama atviroje atviroje erdvėje ir dienos metu, kai pirmojo klipo filmavimas vyko naktį angare.

„Karštis filmavimo dieną buvo didžiulis, o vakare kilo nejuokingas škvalas. Kai derinome filmavimo datą, numatytą dieną buvo prognozuojamas puikus oras, tačiau viskas staiga pasikeitė. Galime sakyti, kad sudalyvavome loterijoje, bet viskas baigėsi sėkmingai“, – pasakoja T. Skamaročius.

Špagato iššūkis

Naujame epizode vėl bus galima išvysti Kauno „Žalgirio“ komandos šokėją bei meninės gimnastikos trenerę Karoliną Sklenytę.

„Kalbant apie pirmąjį filmavimą, tai viskas buvo labai smagu. Labai neįprasta, kad viskas vyko naktį. Tai buvo labai keistas laikas filmavimui. Viskas labai gerai praėjo ir labai patiko, teko įsikūnyti į tam tikrus personažus, keisti išvaizdą, kas buvo labai įdomu“, – komentavo pirmąjį klipą prisiminusi K. Sklenytė.

Būtent žalgirietė ir pademonstravo, kodėl praeityje buvo profesionali meninės gimnastikos atstovė. K. Sklenytė „Statybos Lažybos“ reklaminį klipą papuošė špagatu tarp dviejų ekskavatorių bei priminė garsiai pasaulyje nuaidėjusį Jeano-Claude'o Van Damme'o špagatą tarp dviejų važiuojančių vilkikų.

Be K. Sklenytės akrobatinių triukų ir T. Bendoraičio raumenų, reklamoje bus galima išvysti ir vos prieš keturis mėnesius mama tapusią Simoną Katevaitę-Buikę. Modeliui teko garbė sėstis už jau minėto galingojo bagio bei parodyti savo vairavimo gabumus.

Atsidūrė ligoninėje

Tuo metu kitam modeliui Karolinai Anskinaitei į rankas buvo patikėtas vibroplūktuvas, kurį merginai prireikė laiko suvaldyti. „Statybos Lažybos“ reklaminio klipo filmavimas neapsiėjo ir be nuotykių: K. Anksinaitė filmavimo metu susižeidė ranką.

„Mergina išsinarino riešą. Teko darbuotis su sunkia technika, o dublių būna ne vienas. Įrankis pakankamai sunkus, tad teko rimtai pasidarbuoti. Galiausiai mergina buvo priversta vykti į ligoninę“, – pasakoja T. Skamaročius.

Plačiomis rankomis, tvirtais pečiais ir masyviu kūno sudėjimu išsiskiriantis T. Bendoraitis buvo pasodintas už mažo ekskavatoriaus vairo, filmavimo aikštelė buvo papuošta specialiomis „Statybos Lažybos“ plytomis bei specialiai pagamintais kelio ženklais „Atsiprašome. Vyksta Statybos Lažybos“, kurie buvo įkvėpti, kiekvienam kauniečiui iki kaulų smegenų pažįstamų, kelio ženklų „Kaunas tvarkosi! Atsiprašome už laikinus nepatogumus“ idėja.

Filmavimas buvo vainikuotas ratinio krautuvo pasirodymu, kuris atlikęs buldozerio funkcijas taranavo tualetą ir pasiuntė slaptą žinutę.

Dažniausiai „Statybos Lažybos“ reklamą matys krepšinio aistruoliai – „TOP Sport“ nusprendė remti FIBA pasaulio krepšinio čempionato 2019 transliacijas, kuris startuos rugpjūčio 31 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.