EUROLYGA 2023

C. McGregoras provokuoja: „Aš labiau rusas negu Habibas, muškimės su juo Maskvoje“

Conoras McGregoras mišrių kovos menų (MMA) UFC 246 turnyro Las Vegase (JAV) pagrindinėje kovoje sekmadienio rytą Lietuvos laiku per 40 sek. nokautavęs amerikietį Donaldą Cerrone‘u, jau ruošia dirvą galimam revanšui su Habibu Nurmagomedovu iš Rusijos regiono Dagestano.

Conoras McGregoras norėtų su Habibu Nurmagomedovu kautis Maskvoje.<br>Twitter nuotr. 
Conoras McGregoras norėtų su Habibu Nurmagomedovu kautis Maskvoje.<br>Twitter nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2020, 1:10 PM, atnaujinta Jan 19, 2020, 1:33 PM

31-erių metų airis C.McGregoras (22 pergalės ir 4 pralaimėjimai) net norėtų, kad dvikova su H.Nurmagomedovu (28/0) vyktų Rusijos sostinėje Maskvoje.

UFC organizacijos vadovas Dana White'as teigia, kad Airijos ir Rusijos atstovų revanšo susikimas būtinai turėtų įvykti. Tiesa, prieš tai C.Nurmagomedovui dar reikia nugalėti 35-erių metų  amerikietį Tony Fergusoną (25/3).

D.White'as dėl tam tikrų finansinių aplinkybių nenorėtų renginio Maskvoje, o siūlo jį organizuoti Las Vegase, Niujorke ar Londono stadione.

„Mes negalime kovoti Maskvoje? Čia rimtai? Kalti finansai? Negi mes mažai uždirbome per pirmąją dvikovą? Aš dievinu Rusiją ir tuos rusus! Aš labiau rusas negu Habibas. Geriau muškimės su juo Maskvoje“, – C.McGregoro žodžius apie dagestanietį cituoja portalas Sports.ru.

Airis meta iššūkį būsimam varžovui jau dabar ir kaip alternatyvą Maskvos variantui dar siūlo mūšį rengtį jo gimtojoje Airijoje.

„Buvau Maskvoje neseniai. Ten tokia fantastiška vieta... Kovoti ten būtų kažkas, kaip iš „Rocky“ filmo. Labai norėčiau tai padaryti. Rusijoje žmonės bėgo į gatves ir šaukė mano vardą... Kova stadione Didžiojoje Britanijoje? Na, jau ne. Jei kovosime stadione Europoje, tai tik Airijoje. Atvežkite tą močkrušį (Habibą – red. past.) į Airiją. To prašau nuo pradžių“, – teigia C.McGregoras.

Kiek anksčiau C.McGregoras užsiminė, kad Rusijos sportininkas paprasčiausiai bijo dar kartą kautis su juo ir savo varžovui negailėjo karčių žodžių.

„Jis to nenori, aš užuodžiu smarvę“, – taip apie galimą revanšinę kovą su dagestaniečiu H.Nurmagomedovu atsiliepė C.McGregoras. – Jis dreba, tas žmogus dreba. Jis to nenori ir aš užuodžiu smarvę. Jis tiesiog bijo. Jis gali bėgti, tačiau nepasislėps. Aš jį sugausiu. Revanšo visi kiti nori.“

2018 metų spalio 6 dieną Las Vegase geriau pasirodė dagestanietis H.Nurmagomedovas, kuris smaugimo veiksmu ketvirtajame raunde iškovojo pergalę prieš C.McGregorą.

Vos tik paskelbus nugalėtoją, H.Nurmagomedovas su savo kompanija sukėlė arenoje riaušes – jis sviedė dantų kapą į švilpiančius žiūrovus, perlipo ringo aptvarą ir metėsi tarp žiūrovų ir pradėjo muštis.

Visų pirma jis suskubo „pasiaiškinti“ su C.McGregoro treneriu Danisu Dillonu. Bet ne viskas buvo paprasta: ir pats gavo į kaulus nuo jo ir aplinkinių aistruolių.

Tuo metu dagestaniečio komandos nariai bandė sumušti C.McGregorą ir ringe dar kartą užvirė rimtos vyriškos kovos, tik airis jau mušėsi su trimis Habibo aplinkos vyrais.

Už riaušes dagestaniečiui nebuvo iškarto įteiktas nugalėtojo titulas, o Nevados sportininkų komisija užšaldė premijos išmoką ir skyrė kovotojams diskvalifikacijas.

H.Nurmagomedovo dvikova su T.Fergusonu yra numatyta 2020 metų balandžio 18 d. Brukline (JAV).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.