EUROLYGA 2023

Ministerijoje dirbs tarptautinės kategorijos irklavimo teisėja

Ilgametė Lietuvos irklavimo federacijos generalinė sekretorė Inga Daukantienė nuo ketvirtadienio dirbs Švietimo, mokslo ir sporto ministerijoje (ŠMSM).

Inga Daukantienė dirbo Irklavimo federacijoje net 18 metų.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
Inga Daukantienė dirbo Irklavimo federacijoje net 18 metų.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

sportas.info

Feb 18, 2020, 2:10 PM, atnaujinta Feb 18, 2020, 2:14 PM

Ji laimėjo konkursą ir ŠMSM dirbs Rolando Zuozos vadovaujamoje Sporto grupėje vyr. specialiste.

„Irklavimo federacijoje išdirbau 18 metų. Nejaučiau jokio puolimo, dėl mano darbo pakeitimo neprieštarauja mano vyras Edmundas. Širdis rami, nesidaužo. Oficialiai dar neskelbiu apie savo išėjimą – perduosiu darbus, o ketvirtadienį jau pradėsiu dirbti ministerijoje“, – sakė ilgametė LIF generalinė sekretorė.

I.Daukantienė ir toliau dalyvaus irkluotojų gyvenime.

„Naujojo darbo nebijau, turiu kompetencijos tam tikrose srityse, bet ne visose. Dirbti į ministeriją einu su džiaugsmu. Tačiau nuo irklavimo nesitraukiu, tik keičiu darbo vietą: mano kompetencijos žinios leido įgyti tarptautinę irklavimo teisėjo kategoriją – atvažiuosiu į Trakuose vyksiančias regatas ir, kiek galėsiu, padėsiu. Esu FISA Meistrų komisijoje, irgi lieku tame poste. Už tarptautines pareigas mūsų federacija gauna taškų finansavimui. Mūsų federacijai kiek tik įmanoma stengsiuosi ir toliau padėti – dirbsiu savanore ar teisėjausiu. Su vyru Edmundu turime pakankamai stiprų irklavimo klubą „Glorija“, jį toliau stiprinsime. Nuo irklavimo toli neatsitraukiu, stengsiuosi matyti, kas jame vyksta“, – sako I. Daukantienė. Ji negali pasakyti, kas užims jos vietą federacijoje. Kol kas visi darbus laikinai perims dabartinis LIF prezidentas Dainius Pavilionis.

 

„Tie, kas nesupranta, kas tai per generalinio sekretoriaus vieta, tai gal ir norės ją užimti. Tie, kurie suvokia, – pirmiausiai pagalvos, kiek jie turi kompetencijos, jėgų ir noro dirbti“, – įsitikinusi I. Daukantienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.