EUROLYGA 2023

UFC surado išeitį išsigelbėti nuo koronaviruso: išsinuomos turnyrui privačią salą

UFC prezidentas Dana White'as sugalvojo, kaip „apgauti“ koronaviruso pandemiją. Jis antradienį pareiškė, kad mišrių kovų menų „UFC 249“ turnyrui rezervuos privačią salą ir ten surengs įspūdingą renginį.

UFC vadovas Dana White'as buvo<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
UFC vadovas Dana White'as buvo<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
UFC vadovas Dana White'as buvo<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
UFC vadovas Dana White'as buvo<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 7, 2020, 7:14 PM, atnaujinta Apr 7, 2020, 11:33 PM

„Planuoju išsinuomoti salą dviem mėnesiams, o turnyrai vyks kas savaitę“, – UFC organizacijos vadovo žodžius cituoja portalas TMZ.

Atidėjus net tris turnyrus iš eilės, UFC kovų varžybos turėtų sugrįžti balandžio 18-ąją. Pranešus, kad Niujorko „Barclay center“ arena atšaukė visus įmanomus renginius, D.White'as suskubo ieškoti išeičių.

„Po dienos ar dviejų aš užsakysiu privačią salą. Dabar mes ruošiame reikalingą infastruktūrą, o tada pradėsime rūpintis tarptautiniais skrydžiais į salą, kad kovotojai ir komandos galėtų ten varžytis, – sakė D.White'as. – Nuo balandžio 18-os UFC grįžta su trenksmu.“

Kalbėdamas apie pandemiją jis pasakė, kad visi ten skrisiantys žmonės bus testuoti dėl koronaviruso.

Balandžio 18-ąją turėjo vykti įspūdingą kova tarp Rusijos atstovo Habibo Nurmagomedovo ir amerikiečio Tony Fergusono, tačiau praėjusią savaitę iš Dagestano kilęs kovotojas pranešė, kad negali atskristi nei į JAV, nei į kitą valstybę dėl savo šalyje paskelbto karantino.

Šiame turnyre turėjo grumtis ir lietuvių kilmės amerikietė Rose Namajunas, kuri planavo pasiekti revanšą prieš brazilę Jessicą Andrade.

Dagestane namie karantine esantis H.Nurmagomedovas socialiniame tinkle parašė, kad nesupranta, kodėl jis per pandemiją turėtų kautis.

„Sėdžiu namie ir skaitai žmonių reakciją į galimą mano dvikovą. Kaip suprantu, visas pasaulis sėdi karantine, planetos vyriausybės ir garsūs žmonės kviečiai visus laikytis saugumo taisyklių, kad būtų sumažintas ligos plitimas – viskas dėl žmonių, o Habibas atleidžiamas nuo visų prievolių ir turi demonstruoti savo valią, treniruojantis ir skraidant po pasaulį dėl kovos?

Aš viską suprantu ir ne ką mažiau nei jūs esu nusivylęs kovos atšaukimu. Pas mane, kaip ir pas kitus, buvo nemažai planų po tos kovos, bet aš negaliu visko kontroliuoti.

Super valstybės ir didelės kompanijos šoke nuo to, kas vyksta, kasdien situacija keičiasi, bet Habibas turi kautis? Taip išeina? Saugokite save ir pabandykite save pastatyti į mano vietą“, – parašė Rusijos kovotojas.

Pagal Rusijos įstatymą nuo balandžio 1 dienos draudžiama visiems gyventojams išvykti iš šalies naudojantis keleivinių transportu.

H.Nurmagomedovas yra UFC lengvojo svorio čempionas, turintis visas 28 pergales per karjerą.

D.White'as jau paskelbė, kad balandžio 18 dieną T.Fergusonas vietoj ruso salėje kausis su kitu amerikiečiu Justinu Gaethje ir jie aiškinsis dėl laikinojo čempiono diržo lengvame svoryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.