EUROLYGA 2023

Naujasis Lietuvos K-1 federacijos prezidentas: „Iškelti planai yra dideli“

Gegužės 5 d. įvyko Lietuvos K-1 federacijos narių susirinkimas, kuriame buvo aptartas įstatų papildymas ir išrinktas naujas Lietuvos K-1 federacijos prezidentas, kurio, vienbalsiu sprendimu, tapo Lietuvoje gerai žinomas kovos menų meistras Zenonas Budraitis.

 Naujasis Lietuvos K-1 federacijos prezidentas: „Iškelti planai yra dideli“.<br> organizatorių nuotr.
 Naujasis Lietuvos K-1 federacijos prezidentas: „Iškelti planai yra dideli“.<br> organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-05-07 15:25

Lietuvos K-1 federacija priklauso didžiausiai pasaulyje K-1 (kikbokso) federacijai WAK-1F, kurios paskutiniame Europos čempionate kuris vyko Varšuvoje sulaukė per 1000 dalyvių, kur konkuruojančios kikbokso federacijos surenka maksimaliai 300-600 dalyvių todėl išstatyti tikslai yra dideli.

Šiais metais naujai surinkta K-1 rinktinė pilnoje sudėtyje dalyvaus K-1 pasaulio čempionate, kuris yra planuojamas Lapkričio menėnesį. Tikimasi, kad planų nesujauks Covid-19 viruso pandemija, tačiau jeigu planai bus koreguojami jau yra numatyta antra data – 2021 metų Vasario mėnesį.

Zenonas Budraitis tikina: „Iškelti planai yra dideli, nes planuojame surinkti pilną, visų svorio kategorijų rinktinę, skirtingai nei visos kitos federacijos, kurios veža po 3-5 sportininkus. Su šia rinktine planuojame dalyvauti WAK-1F pasaulio čempionate.

Tai yra ne tik didelis Lietuvos sportininkų pripažinimas, bet ir galimybė prisidėti prie Lietuvos kaip šalies populiarinimo visame pasaulyje ,kad skambėtų vis dažniau Lietuvos himnas ir keliama mūsų trispalvė vėliava, taip pat galimybė kelti Lietuvos kovos menų sportininkų sportinį meistriškumą, ugdyti jaunos kartos užimtumą skatinant sveikai gyventi. Žinoma, planuojame surengti nacionalinių ir tarptautinių svorio kategorijų teisėjų seminarą, kurie užtikrintų teisingą sportinį teisėjavimą."

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją