EUROLYGA 2023

UFC narve – kova dėl pasaulio čempiono diržo

Brazilas Deivesonas Figueiredo – prieš amerikietį Josephą Benavidezą. Šie geriausi lengviausiojo svorio UFC kovotojai savaitgalį grumsis dėl planetos čempiono titulo.

Josephas Benavidezas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Josephas Benavidezas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-07-15 16:43

Mūšis vyks Jaso saloje (Jungtiniai Arabų Emyratai). Transliacijos pradžia – ankstų sekmadienio rytą, liepos 19-ąją, 4.00 val. Iš pradžių bus parodytos kelios įžanginės kovos.

Tai bus D. Figueiredo ir J. Benavidezo revanšas. Šiemet vasario pabaigoje jie akis į akį susitiko JAV. Tada brazilas šventė pergalę techniniu nokautu antrajame raunde. Tiesa, pasaulio čempiono vardo jis nepelnė, nes per daug svėrė.

UFC varžybose lengviausiojo svorio kategorijoje oficialiai gali dalyvauti sportininkai, kurie sveria iki 56,7 kg. D. Figueiredo pastaruoju metu irgi dėl to turėjo problemų – kurį laiką svėrė net 11 kg daugiau nei leistina.

Tai buvo dar ne visos Brazilijos atleto bėdos. Revanšo likimas buvo pakibęs ant plauko, kai jam neseniai buvo diagnozuotas COVID-19 virusas. Pakartotinis testas buvo neigiamas, D. Figueiredo buvo priverstas izoliuotis dviem paroms. Jis nusiteikęs žengti į narvą.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.