EUROLYGA 2023

Plaukikas G. Titenis: „Galbūt, formatas bus kitoks, bet tikiu, kad olimpiada šiemet įvyks“

Vos prasidėjus 2021-siems metams, Tarptautinė plaukimo federacija (FINA) patvirtino Giedriaus Titenio pasiektą normatyvą 100 metrų krūtine rungtyje (59,52 sek.) gruodį vykusiame Lietuvos plaukimo čempionate bei „įteikė“ kelialapį į Tokijo olimpines žaidynes.

Giedrius Titenis turi kelialapį į Tokijo olimpiadą.<br>ltok.lt nuotr.
Giedrius Titenis turi kelialapį į Tokijo olimpiadą.<br>ltok.lt nuotr.
G.Titenis įvykdė olimpinį normatyvą specialiame plaukime Klaipėdoje.<br>LTOK nuotr.
G.Titenis įvykdė olimpinį normatyvą specialiame plaukime Klaipėdoje.<br>LTOK nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 15, 2021, 2:02 PM

„Aš manau, kad olimpinės žaidynės įvyks. Galbūt, formatas bus kitoks, galbūt nebus žiūrovų, bet tikiu, kad olimpinės žaidynės šiemet įvyks“, – jau po FINA oficialaus sprendimo sakė G.Titenis.

Šis plaukiko pasiekimas buvo vienas iš labiausiai įsiminusių šių metų pirmų dviejų savaičių sporto įvykių. Tokio pat dėmesio sulaukė ir Vilniaus „Ryto“ iškritimas iš FIBA Čempionų lygos, trenerio Valdo Dambrausko persikėlimas į Razgrado „Ludogorec“ klubą, Dakaro ralis, Sergejaus Maslobojevo kreipimasis į naująją valdžią ar naujieji dziudo bendruomenės veiksmai. Apie visa tai naujoje apžvalgoje „Cbet. Top6“.

„Nieko labai nesitikime, tiesiog išeiname, nes mes ten – nereikalingi ir mes ten nieko negalime pakeisti. Todėl jėgas geriau skirsime naujai organizacijai, kurioje jau artėja penkiasdešimties klubų skaičius.

O senoje liko trisdešimt. Taip kad norime parodyti, kad dirbantys klubai yra kitoje organizacijoje“, – po didžiųjų dziudo klubų sprendimų trauktis iš Lietuvos dziudo federacijos sakė aktyvi federacijos kritikuotoja Lolita Dudėnienė.

„Po mano kreipimosi į naują valdžią, tiesioginio atsakymo aš negavau, bet žinau, kad Seimo narys Audrius Petrošius pradėjo kelti šį klausimą Seime ir gavo sutikimą.

Galimai, netolimoje ateity šis klausimas bus svarstomas“, – pozityvo neslėpė Sergejus Maslobojevas, dar prieš Naujuosius sukritikavęs buvusios valdžios sprendimą jį pagerbti diplomu ir gertuve.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.