EUROLYGA 2023

Dukart MMA čempionas osetinas buvo neteisus: „draugiškų“ muštynių nebūna – jį nužudė restorane

Atrodo, kad Rusijoje MMA kovotojų mirtys tampa kasdieniu dalyku. Tai viename, tai kitame šios šalies regione po muštynių ar konfliktų kas savaitę žūva vienas ar kitas mišrių kovų atstovas. Telegramų kanalas „Baza“ pranešė, kad Mozdoke kovo 23 dieną žuvo dukart FCF-MMA čempionas Alanas Chadzijevas.

Mozdoke kovo 23 dieną žuvo dukart FCF-MMA čempionas Alanas Chadzijevas.<br> csn.com nuotr.
Mozdoke kovo 23 dieną žuvo dukart FCF-MMA čempionas Alanas Chadzijevas.<br> csn.com nuotr.
Mozdoke kovo 23 dieną žuvo dukart FCF-MMA čempionas Alanas Chadzijevas.<br> youtube.com stop kadras
Mozdoke kovo 23 dieną žuvo dukart FCF-MMA čempionas Alanas Chadzijevas.<br> youtube.com stop kadras
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 24, 2021, 6:49 PM

Kaip išsiaiškino kanalas, kovotojas konfliktavo Šiaurės Osetijos Mozdoko miesto restorane „Vegas“ su kitais lankytojais ir muštynių metu buvo mirtinai sužalotas.

Sportininko pažįstami teigė, kad jis atvyko į Mozdoką pirštis būsimai žmonai, keli draugai pasikvietė jį į restoraną, ten jis neva bandė išskirti muštynes ir buvo padurtas tiesiai į širdį.

Teigiama, kad žuvo ir kartu su MMA čempionu buvęs vietos verslininkas. Dar vienas muštynių dalyvis atsidūrė reanimacijoje.

A.Chadzijevas gimė Mozdoke. Prieš žengdamas į dvikovinių sporto šakų kelią jis 11 metų žaidė futbolą ir net atstovavo ekipai, kuri kovojo aukščiausioje Stavropolio krašto futbolo lygoje.

Sportininkas į MMA atėjo būdamas 25-erių ir 2015-siais sėkmingai debiutavo FCF-MMA „Sandraugos taurės“ tarptautiniame turnyre Kislovodske.

„Mano gyvenime visada pirmoje vietoje buvo dvikovinės sporto šakos. Pasilikau MMA ir niekada dėl to nesigailėjau. Visi kalba, kad tai labai pavojinga sporto šaka, tačiau ji nėra pavojingesnė nei kalnų slidinėjimas, gimnastika ar dviračių sportas. Visur gali gauti traumą“, – viename iš interviu kalbėjo osetinas.

Kovotojo tame interviu klausė ir apie dažnas muštynes Mozdoke.

„Mano gimtasis Mozdoko miestas – daugianacionalinis. Ten kai kada būna muštynių – tai diskotekose, tai gatvėje. Bet žinote, viskas ten baigiasi taip pat – draugiškai. Konfliktavusios pusės visada paspaudžia viena kitai rankas ir išsiskirsto“, – teigė A.Chadzijevas.

Visiškai neseniai Dagestane per gatvės muštynes žuvo MMA kovotojas Kerimas Chairulajevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.