EUROLYGA 2023

Nesinori žiūrėti į veidrodį: Ukrainos boksininkė vokietės galvą pavertė viena didele mėlyne

Vokietijos boksininkė Cheyenne „Pepper“ Hanson vargu ar ramiai dabar gali žiūrėti į veidrodį po atvirojo Vokietijos bokso čempionato pabaigos. Finale vokietė varžėsi su ukrainiete Alina Zaiceva, o įpusėjus dvikovai ji buvo nutraukta, pergalė skirta Vokietijos sportininkei.

 Vokietės Ch.Hanson veidas prieš ir po kovos.<br> instagram.com nuotr.
 Vokietės Ch.Hanson veidas prieš ir po kovos.<br> instagram.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 30, 2021, 1:58 PM

Teigiama, kad boksininkės ringe kovos metu stipriai susitrenkė galvomis ir Ch.Hanson veidas pradėjo didėti ir mėlynuoti. Ringo teisėjas nutarė kovą nutraukti, o mačo arbitrai konstatavo, kad laimėjo Vokietijos sportininkė, nes tuo metu ji pirmavo taškais.

Tad skirta techninė pergalė.

Tad 23 metų Ch.Hanson pasiekė įspūdingą savo karjeros rezultatą – ji laimėjo visas KO šešias kovas, o bokso ringe iškovojo 8 laimėjimą per devynerias akistatas.

Sportininkė socialiniame tinkle pasidalino savo nuotrauka „iki ir po“, o jos gerbėjai boksininkei linkėjo kuo greičiau pasveikti.

Ši trauma buvo labai panaši į praėjusiais metais garsią kovą tarp lenkės Joannos Jędrzejcyzk ir kinės Weili Zhang per mišrių kovų turnyrą UFC 248.

Tuomet taip pat lenkei buvo stipriai sužalota galva, ji tapo viena didele hematoma, tačiau po trijų dienų sportininkė buvo išleista iš ligoninės be komplikacijų ir tęsia savo sportinę karjerą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.