EUROLYGA 2023

„Youtube“ žvaigždė nokautavo buvusį UFC kovotoją B. Askreną

JAV socialinio tinklo „Youtube“ žvaigždė Jake'as Paulas ankstų sekmadienio rytą į nokautą pasiuntė buvusį UFC kovotoją Beną Askreną.

J.Paulas pasiekė pergalę.<br>Stop kadras.
J.Paulas pasiekė pergalę.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2021, 8:49 AM, atnaujinta Apr 18, 2021, 10:14 AM

Atlantoje vykusioje kovoje 24-erių soc. tinklų žvaigždė jau pirmajame raunde į nokdauną pasiuntė mišrių kovų atstovą ir buvusį čempioną B.Askreną.

Pastarasis, nors ir buvo didelę patirtį sukaupęs MMA kovotojas, geriau buvo žinomas, kaip imtyninkas, todėl nebuvo laikomas favoritu.

J.Paulas trečiojoje savo profesionalioje bokso kovoje, vos po 2 minučių, dešinės rankos smūgiu pasiuntė B.Askreną ant grindų ir, nors jis dar sugebėjo atsistoti, keliaudamas į savo kampą suklupo, todėl teisėjas kovą nutraukė nebenorėdamas rizikuoti.

B.Askrenas dar protestavo prieš teisėjo sprendimą, tačiau, kai teisėjas paprašė kovotojo žengti į priekį, jis susiviravo, todėl sprendimas buvo galutinis.

Į ringą žengę kovotojai sulauks nemažų pinigų. J.Paulas už kovą uždirbo 690 tūkst. JAV dolerių, o B.Askrenas 500 tūkst.

Tai buvo trečioji J.Paulo pergalė bokso ringe. Praėjusiais metais jis įveikė kitą „Youtube“ žvaigždę ir iki tol nekovojusį Ali Esoną Gibą, o kitoje dvikovoje nokautavo NBA „Oro karalių“ ir taip pat pirmą kartą į ringą žengusį Nate'ą Robinsoną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.