EUROLYGA 2023

Puertorikiečio nuopolis: vietoj karjeros ringe F. Verdejo laukia ilgi metai kalėjime

Puerto Riko boksininkas Felixas Verdejo galėjo tęsti daug žadančią karjerą profesionalų ringe, tačiau artimiausiu metu labiau tikėtina, kad jam teks šildyti kalėjimo gultus.

 F.Verdejo kaltinamas žmogžudyste.<br> AP/Scanpix nuotr.
 F.Verdejo kaltinamas žmogžudyste.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2021, 5:10 PM

FTB areštavo 27 metų Puerto Riko boksininką – jis kaltinamas moters nužudymu.

Nužudytoji Keishla Marlen Rodriguez Ortiz buvo nėščia. Moters paieška vyko nuo ketvirtadienio.

Ji buvo bendraamžio F.Verdejo meilužė, su kuria jis buvo pažįstamas nuo vidurinės mokyklos.

Penktadienį apklausta boksininko sutuoktinė prisipažino žinojusi apie F.Verdejo romaną su dingusia moterimi.

Iš pradžių boksininkas atsisakė kalbėtis su policija nedalyvaujant advokatui, tačiau pirmadienį FTB jį suėmė ir apkaltino žmogžudyste.

M.Ortiz kūnas, kurį prieš dvi dienas boksininkas buvo numetęs nuo tilto Puerto Rike, buvo rastas šeštadienį. Jis buvo labai deformuotas, todėl iš pradžių nebuvo žinoma, ar jisi priklauso moteriai, apie kurios dingimą pranešė šeima.

„Paskutinį kartą su dukra kalbėjau ketvirtadienio rytą. Ji ketino F.Verdejo pasakyti, kad yra nėščia. Aš jai pasakiau „būk atsargi“, nes jis būtų reikalavęs nutraukti nėštumą. Jis bijojo, kad tai gali sugriauti jo karjerą“, – žurnalistams sakė nužudytos moters motina.

Puerto Riko žiniasklaida atskleidė, kad F.Verdejo trenkė savo mylimąjai į veidą su kietu daiktu, o tada suleido raminamųjų, virve surišo rankas ir kojas, pririšo prie jų sunkų daiktą ir išmetė moterį nuo tilto. Prieš tai jis dar šovė į lavoną.

F.Verdejo 2012 metais atstovavo Puerto Rikui Londono olimpinėse žaidynėse, kur ketvirtfinalyje pralaimėjo ukrainiečiui Vasiliui Lomačenkai.

Profesionalų ringe F.Verdejo iš 29 kovų buvo laimėjęs 27, iš jų – 17 nokautais.

Pernai gruodį jis galėjo tapti WBO tarpžemyniniu lengvo svorio pasaulio čempionu, bet pralaimėjo japonui Masayoshi Nakatani.

Puerto Riko boksininkas prieš kelerius metus buvo vertinamas kaip kylanti bokso žvaigždė, bet dabar panašu, kad jo istorija baigsis taip tragiškai, kaip kadaise kito puertorikiečio Edvino Valero, kuris 2010 metais nužudė savo žmoną, o paskui pats nusižudė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.