EUROLYGA 2023

Kaune šalia „Žalgirio“ arenos vėl veiks pramogų erdvė „Pakrantė“

Laisvėjantys pandemijos suvaržymai suteikia viltį, jog vasarą renginių išsiilgę žmonės vėl galės paįvairinti savo laisvalaikį. Tokią galimybę saugiai ir džiaugsmingai leisti laiką yra pasiruošusi suteikti „Žalgirio“ arena, prie kurios antrą vasarą veiks pramogų erdvė „Pakrantė“.

 Šalia arenos veiks pramogų erdvė.<br> zalgiris.lt nuotr.
 Šalia arenos veiks pramogų erdvė.<br> zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

May 11, 2021, 3:15 PM, atnaujinta May 11, 2021, 3:19 PM

Į ne vieną koncertą ir Lietuvos atlikėjų pasirodymą praėjusią vasarą pakvietusi „Pakrantė“ dažnai sulaukdavo ir Kauno „Žalgirio“ krepšininkų apsilankymų, o šiais metais sugrįžta atsinaujinusi ir dar labiau paįvairins savo veiklų diapazoną.

Nemuno saloje ir toliau lankysis įvairiausių stilių muzikos atlikėjai, todėl savo mėgstamą koncertą turėtų atrasti ne vienas kaunietis ar miesto svečias.

Pirmadieniais į „Pakrantę“ bus kviečiami kino mylėtojai, kurie didžiajame ekrane galės mėgautis geriausių įvertinimų sulaukusių kino filmų peržiūromis.

Svarstoma, kad ekranas galėtų pasitarnauti ir krepšinio mėgėjams. Jei ir toliau bus taikomi griežti apribojimai viduje vykstantiems renginiams, Kauno „Žalgirio“ krepšininkams kovojant dėl svarbiausių sezono pergalių, komandos gerbėjai galės stebėti rungtynes šalia arenos.

Šiais metais „Pakrantė“ minimaliai pakeis vietą. Nemuno saloje vykstant vandens sporto centro statyboms, pramogų erdvė persikels arčiau „Žalgirio“ arenos ir joje įsikūrusio restorano „Sala“. Tai ne tik leis toliau mėgautis muzika šalia tekant Nemunui, bet ir sujungs „Pakrantės“ erdvę su „Žalgirio“ arenos amfiteatru, kuriame po koncertų ar kitų renginių, jeigu tuometiniai karantino ribojimai leis, vyks „dūzgės“.

Vykstant į „Pakrantės“ renginius žiūrovai vietas galės rinkti iš kelių variantų, tačiau vienas labiausiai akį traukiančių bus restorano „Sala“ terasa, kuri per kiekvieną renginį virs į VIP zoną su staliukais, asmeniniais barmenais bei specialiu lankytojams paruoštu maisto bei gėrimų meniu.

Jei karantino apribojimai švelnės, naujai įrengtas „Žalgirio“ arenos amfiteatras per renginius taps komfortiškiausia „lounge“ zona, o po kiekvieno renginio virs į naktinį klubą, kuris lauks visų naktinių pramogų mėgėjų. Atnaujinta amfiteatro garso įranga bei restorano „Sala“ barmenai leis lankytojams atsipalaiduoti iki pat paryčių.

„Pakrantėje“ bus atsižvelgiama ir į dabartinę sveikatos situaciją šalyje – bus pasirūpinta dezinfekcinėmis priemonėmis ir bus laikomasi visų galiojančių sveikatos apsaugos reikalavimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.