EUROLYGA 2023

Tarptautinė banglentės diena bus minima Melnragėje

„Gyvename prie jūros ir su jūra. Privalome pasinaudoti jos gerumu ir teikiamais malonumais – saule, smėliu, bangomis“, – sakė VšĮ Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro vadovė Romena Savickienė kviesdama klaipėdiečius ir miesto svečius birželio 19 d. atvykti į Melnragės paplūdimį, kuriame bus minima tarptautinė banglentės diena.

 Banglentės diena - birželio 19 d.<br> Organizatorių nuotr.
 Banglentės diena - birželio 19 d.<br> Organizatorių nuotr.
 Banglentės diena - birželio 19 d.<br> Organizatorių nuotr.
 Banglentės diena - birželio 19 d.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-06-15 14:27, atnaujinta 2021-06-15 14:31

Klaipėda – tikra mažoji Kalifornija, kurioje nuostabios bangos vandens sporto mėgėjams, kaliforniška nuotaika, viskas pasiekiama be spūsčių ar kamščių. O tas jausmas, kai esi vandenyje... Bangų terapija – dideliam ir mažam. Kiekvienas privalo tai išbandyti gyvai.

Juk per nuotolį valdyti banglentės, irklentės tikrai neišmoksi“, – mintimis dalinosi „Surf camp“ mokyklos įkūrėjas Girmantas Neniškis.

Renginiuose būtina laikytis Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2020 m. lapkričio 4 d. nutarime Nr. 1226 „Dėl karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbimo“ patvirtinto karantino režimo ir tuo metu galiojančių Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro-valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo sprendimų.

„Kviesime ne tik susipažinti su Klaipėdoje veikiančiomis banglenčių mokyklomis, pasikalbėti su treneriais ir instruktorias, pajusti bangą, paragauti šiai progai skirtų kokteilių ar patiekalų kavinėse „Ateik.Ateik“ bei „Baltasis Ruonis“, o taip pat pasinaudoti išskirtine galimybe apsilankyti Klaipėdos Švyturyje, kuris šią dieną bus atvertas lankytojams, bet tik su registracija“, – sakė G.Neniškis.

Renginį užbaigs banglenčių filmų peržiūros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.