EUROLYGA 2023

Japonai nežino, ką daryti: jei neišdalins 160 tūkst. prezervatyvų sportininkams, sulaužys ilgametę tradiciją

Tokijo olimpinių žaidynių organizatoriai bus priversti sulaužyti tradiciją. Daugiau kaip 160 tūkst. prezervatyvų, panašu, liks neišdalinti sportininkams, gyvenantiems olimpiniame kaimelyje.

 Japonai nežino, ką daryti: jei neišdalins 160 tūkst. prezervatyvų sportininkams, sulaužys ilgametę tradiciją.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Japonai nežino, ką daryti: jei neišdalins 160 tūkst. prezervatyvų sportininkams, sulaužys ilgametę tradiciją.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 18, 2021, 4:47 PM

Tarptautinis olimpinis komitetas pranešė, kad kaimelyje atletai turės laikytis ypatingai griežtų socialinės distancijos reikalavimų, mat koronaviruso grėsmė vis dar išlieka.

Po šios žinios japonai ėmė galvoti, ką reikės daryti su užsakytais prezervatyvais.

Jau nuo 1988 m. Seulo olimpinių žaidinių yra išdalinama šimtai tūkstančių nemokamų prezervatyvų, kad būtų skatinamas saugus seksas.

Tiesa, olimpinių žaidynių organizatoriai teigia, kad prezervatyvai nėra skirti naudoti olimpiados metu, tai yra kaip tam tikra žinutė, skatinanti kovoti su įvairiomis ligomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.