EUROLYGA 2023

Pagausėjęs lietuvių būrys rankinio Čempionų lygoje sužinojo savo varžovus

Pagausėjęs lietuvių būrys rankinio Čempionų lygoje sužinojo savo varžovus Ateinantį sezoną EHF čempionų lygoje išvysime Aideną Malašinską ir Joną Truchanovičių besivaržančius aikštėje bei vyriausiąjį trenerį Gintarą Savukyną – visi trys lietuviai atstovaus tai pačiai Zaporožės „Motor“ komandai.

 A.Malašinskas.<br> LRF nuotr.
 A.Malašinskas.<br> LRF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2021, 11:49 AM, atnaujinta Jul 3, 2021, 11:50 AM

Ukrainos klubas praėjusį sezoną grupėje užėmė penktąją vietą ir pirmajame atkrintamųjų varžybų etape surėmė ginklus su Bresto „Meškov“ rankininkais, kurie ir užbaigė ukrainiečių kelionė titulo link.

J.Truchanovičius pastaruosius 5 sezonus praleido Monpeljė „Montpellier“ klube, su kuriuo 2017–2018 metų sezone triumfavo Čempionų lygoje. Pastarasis klubas po kurio laiko pertraukos taip pat vėl varžysis pajėgiausioje Europos lygoje.

A.Malašinskas Zaporožės komandoje rungtyniauja jau nuo 2015 metų, o G.Savukynas prie „Motor“ vairo stojo nuo praėjusio sezono.

Lietuvių gausiai atstovaujama ekipa jau sužinojo varžovus grupių etape. „Motor“ vienoje grupėje varžysis su Paryžiaus PSG, Barcelonos „Barcelona“, „Porto“, Kielcų „Vive“, Flensburgo „Handewitt“, Vesprėmo „Telekom“ ir Bukarešto „Dinamo“.

Kitoje grupėje kausis Segedo „Mol-Pick“, Kylio THV, Skopjės „Vardar“, Olborgo „Handbold“, Bresto „Meškov“, „Montpellier“, Zagrebo PPD, Elverumo „Handball“.

Pirmosios 2 abiejų grupių komandos keliaus tiesiai į ketvirtfinalį, o 3–6 vietas užėmusios komandos dar susitiks aštuntfinalio etape. Pirmieji grupių etapo mačai bus žaidžiami jau rugsėjo 15–16 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.