EUROLYGA 2023

Olimpiadą praleis jau penktasis geriausiųjų dešimtuko tenisininkas: „Labai apmaudu“

Vimbldono teniso turnyro finalininkas Matteo Berrettini (ATP-8) praleis Tokijo olimpines žaidynes. Sportininkas apie tai pranešė savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“.

Matteo Berrettini (kairėje) kartu su N.Džokovičiumi kovojo Vimbldono teniso turnyro finale. <br>AP/Scanpix nuotr.
Matteo Berrettini (kairėje) kartu su N.Džokovičiumi kovojo Vimbldono teniso turnyro finale. <br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2021, 10:13 AM

„Labai gaila, tačiau turi pranešti apie atsisakymą dalyvauti Tokijo olimpinėse žaidynėse.

Šeštadienį man buvo atlikti tyrimai, kurie turėjo nustatyti mano kairės traumos, kurią patyriau Vimbldono turnyre, rimtumą.

Deja, rezultatas buvo neigiamas ir kelias artimiausias savaites negalėsiu varžytis jokiose dvikovose. Šį laiką teks skirti poilsiui.

Atstovauti Italijai man yra didžiulė garbė ir man yra labai apmaudu, kad negalėsiu to daryti Tokijo olimpinėse žaidynėse.

Linkiu visiems Italijos sportininkams sėkmės. Palaikysiu jus iš toli, tačiau su visa širdimi“, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė 25-erių tenisininkas.

Liepos 12-ąją vykusiame Vimbldono teniso turnyre jis 7:6 (7:4), 4:6, 4:6, 3:6 nusileido geriausiam planetos tenisininkui Novakui Džokovičiui.

Tokijo olimpines žaidynes praleisiantis italas penktuoju ATP pirmojo dešimtuko sportininku, kuris nedalyvaus penktadienį Japonijoje prasidedančioje sporto šventėje.

Kiek anksčiau apie savo pasitraukimą iš olimpiados pranešė Rafaelis Nadalis, Dominicas Thiemas, Rogeris Federeris bei Denisas Šapovalovas.

Tokijo olimpinės žaidynės vyks liepos 23 – rugpjūčio 8 dienomis, o visas svarbiausias olimpiados naujienas galėsite sekti kartu su lrytas.lt portalu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.