EUROLYGA 2023

Pasaulio čempionės olimpinės viltys virto ašaromis: kelią medalio link užkirto trauma

Viena iš pagrindinių kandidačių laimėti medalį moterų Tokijo olimpinių žaidynių septynkovės rungtyje Katarina Johnson-Thompson savo pasirodymą olimpiadoje baigė anksčiau laiko.

Katarina Johnson-Thompson pajuto skausmus Achilo sausgyslės srityje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Katarina Johnson-Thompson pajuto skausmus Achilo sausgyslės srityje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 4, 2021, 11:31 PM

Pasaulio čempionės titulą ginanti 28-erių britė į Tokiją atvyko jausdama Achilo sausgyslės traumos padarinius, tačiau blogas mintis nustūmusi į šoną ji sėkmingai pradėjo kovą dėl olimpinių medalių.

Po pirmųjų trijų septynkovės rungčių ji bendroje įskaitoje užėmė penktąją vietą ir buvo arti prizininkių trejeto. Vis dėlto visas iki tol įdėtas pastangas nubraukė ketvirtoji rungtis.

200 m barjerinio bėgimo metu K.Johnson-Thompson nebaigė distancijos ir pajutusi skausmą Achilo sausgyslės srityje krito ant bėgimo tako.

Atsistojusi sportininkė norėjo simboliniu būdu užbaigti rungtį ir lėta ristele nubėgo iki finišo, tačiau teisėjai jos rezultato neįskaitė ir ji buvo diskvalifikuota.

Po keturių rungčių bendroje septynkovės įskaitoje lyderės pozicijas užėmė Nyderlandų atstovė Anouk Vetter. Ji savo sąskaitoje turėjo 3968 taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.