EUROLYGA 2023

„Hockey Punks“ komandą šįvakar Vilniuje egzaminuos Estijos čempionai Tartu „Valk-494“

Penktadienį 20 val. Vilniaus „7bet – Hockey Punks“ sostinės Pramogų arenoje pradeda Kontinentinės taurės etapą rungtynėmis su Estijos čempionais „Tartu Valk494“.

 „Hockey Punks“ komandą šįvakar Vilniuje egzaminuos Estijos čempionai Tartu „Valk-494“.<br>S.Čirbos nuotr.
 „Hockey Punks“ komandą šįvakar Vilniuje egzaminuos Estijos čempionai Tartu „Valk-494“.<br>S.Čirbos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 24, 2021, 5:10 PM

Komandos vyriausiasis treneris Mindaugas Kieras teigia, kad pasiruošimas turnyrui nė kiek nesiskyrė nuo įprasto ir svarbiausia šiandien bus nepersijaudinti.

„Ateiti reikia į tokias rungtynes būtinai reikia su šviežia galva, nepersikaupus, nes turėjome jau pernai tokią patirtį, kai vienose iš finalo rungtynių perdegiau ir aš ir visa komanda. Bandysime tokių klaidų nedaryti.

Norisi, kad tie žaidėjai, kurie neturi daug tokių rungtynių patirties neapsikrautų savęs ir sužaistų kiek įmanoma laisviau, geriau, tiksliau.“

Vienas „pankų“ lyderių vartininkas Simas Baltrūnas sako, kad jaudulio bus, bet šios rungtynės yra laukiamos.

„Tai yra tarptautinė arena, jaudulio prisideda, bet mes laukiame, kad mus palaikys žiūrovai, kurie pagaliau gali ateiti į areną. Mes atiduosime visas jėgas, kad pasiekti teigiamą rezultatą.

Man tai yra savęs išbandymas, kaip ir mūsų komandai. Ar mes galime patempti tarptautinį lygį ir nugalėti? Žinome, kad jų komandoje (Estijos Tartu „Valk-494“) yra nemažai legionierių iš Rusijos, Latvijos, Ukrainos. Jie pernai laimėjo čempionate 16 kartų ir gal tik porą kartų pralaimėjo. Tai yra gerai apmokyta patyrusi komanda. Bus labai sunku.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.