EUROLYGA 2023

Lietuvos ledo ritulio rinktinė lapkritį dalyvaus tradiciniame turnyre Estijoje

Lietuvos vyrų ledo ritulio rinktinė lapkritį vyks į Estiją, kur ji dalyvaus tradiciniame „Baltic Challenge Cup“ turnyre.

Baltijos lygos šalių rinktinės į Taliną vyks lapkričio 11-13 dienomis. <br>Hockey.lt nuotr.
Baltijos lygos šalių rinktinės į Taliną vyks lapkričio 11-13 dienomis. <br>Hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 27, 2021, 3:34 PM

Baltijos lygos šalių rinktinės į Taliną vyks lapkričio 11-13 dienomis. Turnyro metu bus paminėtas ledo ritulio 90-metis Estijoje ir pagerbtas legendinis šios šalies ledo ritulininkas Andrejus Makrovas. 41-erių metų žaidėjas, kuris yra rezultatyviausias visų laikų Estijos rinktinės ledo ritulininkas, paskutinį kartą karjeroje užsivilks savo šalies rinktinės marškinėlius.

„Baltic Challenge Cup“ turnyre dėl nugalėtojų titulo varžysis Lietuvos, Estijos, Lenkijos nacionalinės rinktinės bei Latvijos studentų rinktinė. Trijų dienų trukmės turnyre komandos žais be poilsio dienų, su kiekviena varžove susitikdamos po kartą.

Lietuvos rinktinei šis turnyras bus pirmasis pasiruošimo etapas kitų metų pavasarį laukiančiam Pasaulio ledo ritulio čempionato IB diviziono turnyrui. Katovicų mieste Lenkijoje planetos pirmenybėse su mūsų šalies atstovais varžysis ir dvi lapkritį laukiančios varžovės – Lenkija ir Estija.

Priminsime, kad turnyro nugalėtojų titulą gins Latvijos atstovai, kurie triumfavo taip pat Estijoje surengtame paskutiniame turnyre 2019 metais. Praėjusiais metais dėl COVID-19 pandemijos šis turnyras nebuvo surengtas.

Antrojo IIHF rinktinių lango metu kartu su Lietuvos vyrų rinktine į Taliną vyks ir šalies U-20 rinktinė, kuri du kartus susigrums su Estijos bendraamžiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.