EUROLYGA 2023

Žuvo namo po treniruotės universitete važiavęs olimpinis prizininkas

Olimpinių žaidynių bei pasaulio čempionatų prizininkas Trinidado ir Tobago bėgikas 29-erių Deonas Lendore'as pirmadienį žuvo automobilio avarijoje. Teksase gyvenęs bėgikas pastaruosius dvejus metus dirbo trenerio padėjėju A&M universitete ir pirmadienį po treniruotės mašina vyko namo.

Olimpinių žaidynių bei pasaulio čempionatų prizininkas Trinidado ir Tobago bėgikas 29-erių Deonas Lendore'as pirmadienį žuvo automobilio avarijoje. <br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Olimpinių žaidynių bei pasaulio čempionatų prizininkas Trinidado ir Tobago bėgikas 29-erių Deonas Lendore'as pirmadienį žuvo automobilio avarijoje. <br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2022, 4:57 PM

Milamo apygardoje garsaus Trinidado ir Tobago bėgiko vairuojamas automobilis kirto kelio vidurio liniją ir šonu braukė priešpriešais važiavusiai mašinai – praradusi stabilumą po to mašina kaktomuša trenkėsi į kitą transporto priemonę.

Remiantis pranešimu, D.Lendore'as mirė vietoje. 65-erių automobilio vairuotoja, į kurios mašina atsitrenkė sportininkas, buvo nuvežta į vietinę ligoninę dėl nesunkių sužalojimų.

D.Lendore Trinidado ir Tobago rinktinei atstovavo trejose olimpiadose

2012-ųjų olimpinėse žaidynėse Londone bėgikas lipo ant bronzinės pakylos, laimėjęs trečiąją vietą 4x400 metrų estafetės rungtyje.

Vėliau jis dalyvavo Rio de Žaneiro ir Tokijo olimpinėse žaidynėse. Pastarojoje Trinidado ir Tobago estafetės komanda iškovojo 8 vietą.

D.Lendore'as laimėjo sidabrą pasaulio čempionate 2015-aisiais, o kitais metais pasaulio uždarų patalpų čempionate Portlande iškovojo bronzą 400 metrų bėgime.

„Deonas nešė Trinidado ir Tobago vėliavą su pasididžiavimu, pagarba, patriotizmu, – pranešimą išplatino šalies olimpinis komitetas. – Jis buvo įkvėpimo ir motyvacijos šaltinis visiems.“

„Esame labai nuliūdę dėl Deono Lendore'o, kuris priklausė Puma“ šeimai nuo 2017-ųjų, mirties, – teigiama sportinės aprangos įmonės pranešime. – Džiaugėmės, kad jis pasirinko mus būti šalia jo per sėkmingą lengvosios atletikos karjeros dalį. Mūsų mintys yra su jo šeima. Ilsėkis ramybėje, Deonai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.