EUROLYGA 2023

Legendinis teniso treneris įvertino C. Alcarazą – laiko didesniu talentu už R. Nadalį, R. Federerį ir N. Džokovičių

18-metis įrodė, kad nepaisant jauno amžiaus gali įveikti geriausius pasaulio žaidėjus, o žiūrinti jaunojo ispano žaidimą susidaro įspūdis, kad netrukus jis turės žodį ir „Grand Slam“ turnyruose.

 C. Alcarazas<br> ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
 C. Alcarazas<br> ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2022, 12:09 PM

Rickas Macci, buvęs Serenos Williams, Marijos Šarapovos ir Andy Roddicko treneris, naujausiame vaizdo įraše, paskelbtame asmeniniame „YouTube“ kanale, sutelkė dėmesį į C.Alcarazo potencialą.

„Mačiau daug žaidėjų, kai kurie turi daug potencialo. Mačiau Rogerį Federerį, Rafaelį Nadalį ir Novaką Džokovičių, kai jie buvo jaunesni, bet per pastaruosius 30 metų nemačiau nieko panašaus į C.Alcarazą.

Jis turi viską. Pirmiausiai judėjimą. Jis natūraliai juda aikštelėje. Jo greitis yra beprotiškas. Jo genetika šiek tiek kitokia ir generuoja energiją per apatinę kūno dalį. Jis yra unikalus sportininkas. Galima matyti daug R.Nadalio jame, jo mentalitete.

Jis turi kantrybės ir, svarbiausia, nebijo. Niekada nemačiau, kad kas nors sulaukęs 18 metų akimirksniu pereitų iš gynybos į puolimą. Jo sugebėjimas paleisti neatremiamus smūgius sudėtingoje situacijoje yra nuostabus. Jis gali tapti geriausiu visų laikų žaidėju.

Apskritai jo žaidimas yra labai brandus. Jis baugina varžovus dėl savo greičio. Vaikis gimė tam, kad nuveiktų didelių dalykų. Jis žaidžia iš širdies ir mėgsta konkurenciją. Niekada nemačiau tokio talento, jis yra geriausias, kokį pasaulis matė per pastaruosius 25 metus“, – pagyrų tenisininkui negailėjo R.Macci.

Carlosas Alcarazas šią savaitę dalyvavo „Masters“ turnyre „Monte Karlo“, tačiau pralaimėjimą patyrė jau antrajame rate, kuomet 6:7 (2:7), 7:6 (7:5), 3:6 nusileido amerikiečiui Sebastianui Korda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.