EUROLYGA 2023

V. Gaubas „Futures“ turnyro pusfinalyje nesugebėjo pasipriešinti argentiniečiui

17-metis Vilius Gaubas (ATP-1380) Egipte vykstančiame ITF „Futures“ turnyre „M15 Cairo“ savo pasirodymą baigė pusfinalio etape.

V.Gaubas.<br>S.Čirbos nuotr.
V.Gaubas.<br>S.Čirbos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2022, 12:50 PM

Lietuvis po 1 val. 29 min. kovos 4:6, 2:6 nusileido 19-mečiui Valerio Aboian (ATP-765) iš Argentinos.

Mаčą sėkmingiau pradėjo lietuvis laimėdamas pirmus du geimus, tačiau persvaros V.Gaubui išlaikyti nepavyko ir jaunasis tenisininkas pralaimėjo dvi padavimų serijas paeiliui ir 3 geimus.

Lietuvis nesutriko ir jau sekančiame geime laimėjo varžovo padavimų seriją. Visgi sekančiame geime 17-metis ir vėl nesugebėjo sėkmingai atlikti savo padavimų serijos ir vėl atsidūrė besivejančio vaidmenyje. Šįkart lietuviui atsitiesti nepavyko ir V.Gaubas pralaimėjo pirmąjį setą 4:6.

Antrajame sete argentinietis rungtyniavo kur kas užtikrinčiau ir šįkart nė karto nepralaimėjo savo padavimų. Tuo tarpu lietuviui sekėsi kur kas sunkiau ir V.Gaubas dukart nesugebėjo pasinaudoti savo padavimų serijomis.

Už patekimą į pusfinalį lietuvis užsidirbo 4 ATP reitingo taškus ir 753 JAV dolerius. Tai 17-mečiui kol kas buvo geriausias pasirodymas „Futures“ turnyre.

Jaunių reitinge V.Gaubas šiuo metu pasaulyje užima 31-ąją poziciją, tačiau šiais metais lietuvis žaidė tik viename jaunių turnyre ir šiuo metu 17-metis koncentruojasi į profesionalų tenisą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.