EUROLYGA 2023

„Hockey Punks“ ir ketvirtą kartą pralaimėjo Latvijos čempionams

Trečiadienį Lietuvos ir Latvijos ledo ritulio lygoje įvyko dar viena akistata tarp Lietuvos ir Latvijos čempionų.

 „Hockey Punks“ ir ketvirtą kartą pralaimėjo Latvijos čempionams<br> hockey.lt nuotr.
 „Hockey Punks“ ir ketvirtą kartą pralaimėjo Latvijos čempionams<br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2023, 12:00 AM

Jelgavoje vykusiose rungtynėse „Zemgale/LLU“ po atkaklios kovos 3:2 palaužė Vilniaus „7bet-Hockey Punks“ ledo ritulininkus. Tai buvo jau ketvirtoji latvių pergalė per ketverias tarpusavio rungtynes reguliariajame sezone.

Pirmajame kėlinyje aktyvesni buvo svečiai iš Vilniaus, bet įvarčių pelnyta nebuvo. Po pirmosios pertraukos „Zemgale/LLU“ atstovams pavyko itin sėkmingai sugrįžti į rungtynes ir per tris minutes pelnyti du įvarčius. Pasižymėjo Ernestas Berzinšas (21:46) ir Kristeris Vitolinšas (23:03, rez. perd. Rinaldas Vutkevičsas).

Lemiamoje rungtynių atkarpoje „7bet-Hockey Punks“ sugebėjo sušvelninti rezultatą po Ilja Četvertako tikslios atakos (43:02, rez. perd. Laisvydas Kudrevičius, Tadas Kumeliauskas), bet netrukus antruoju savo įvarčiu atsakė ir E. Berzinšas (45:15, rez. perd. Kasparas Mendzinsas).

Dar kartą iki minimalios persvaros „pankai“ sugrįžo po Timo Tillos įvarčio (52:40, rez. perd. I.Četvertakas, L.Kudrevičius), bet per likusį rungtynių laiką jie nesugebėjo išlyginti rezultato. Vilniečiams nepadėjo ir vartininko Artūro Pavliukovo keitimas šeštuoju aikštės žaidėju.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.