EUROLYGA 2023

Per mačą su „Lietuvos rytu" turkai pagerino triukšmo rekordą

Tuo metu, kai Izmyro „Karsiyaka“ krepšininkai nugalėjo Vilniaus „Lietuvos rytą“ (97:81) ir pirmą kartą per klubo istoriją iškopė į Europos taurės ketvirtfinalį, Turkijos komandos aistruoliai pasiekė triukšmo rekordą sporto varžybose uždaroje arenoje.

Izmyro sirgaliai triukšmingai palaikė savo komandą „Karsiyaka“ per Europos taurės turnyro rungtynes su Vilniaus „Lietuvos rytu“.
Izmyro sirgaliai triukšmingai palaikė savo komandą „Karsiyaka“ per Europos taurės turnyro rungtynes su Vilniaus „Lietuvos rytu“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2015, 12:57 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 2:00 PM

Turkijos klubo sirgaliai ne tik džiaugėsi komandos sėkme Europos taurės varžybose, bet ir decibelais matuojamu pasiekimu.

Guinnesso pasaulio rekordų knygoje yra užfiksuotas 126 decibelų sporto varžybų uždaroje arenoje rekordas, pasiektas NBA klubo „Sacramento Kings“ sirgalių per rungtynes 2013 metų lapkričio 15 dieną su „Detroit Pistons“

Dailysabah.com rašo, kad praėjusį trečiadienį 5 tūkst. areną užpildę „Kasiyaka“ sirgaliai pasiekė 126,5 decibelų lygį.

Tiesa, rekordas nėra užfiksuotas oficialiai.

Absoliutus triukšmo rekordas – 142,2 – sporto varžybose yra pasiektas stadione „Kansas City Chiefs“ (JAV) komandos sirgalių per amerikietiško futbolo rungtynes pernai rugsėjį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.