54-erių sekso simboliu vadinama Monica Bellucci išdavė jaunystės paslaptį

Grožis nėra amžinas. Kaip atsikratyti senatvės baimės ir kur rasti įkvėpimo šaltinių? Šie klausimai ypač svarbūs visoms per 50 metų perkopusioms moterims. Italijos kino žvaigždė Monica Bellucci (54 m.) – ne išimtis, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Nors asmeninis Monicos gyvenimas nesusiklostė, aktorė teigia jaučianti pilnatvę vaidindama ir augindama dvi dukras.<br>Scanpix nuotr.
Nors asmeninis Monicos gyvenimas nesusiklostė, aktorė teigia jaučianti pilnatvę vaidindama ir augindama dvi dukras.<br>Scanpix nuotr.
 Monica Bellucci.<br>Scanpix nuotr.
 Monica Bellucci.<br>Scanpix nuotr.
„Mano karjera nenutrūko ir dabar – jaunystėje tai atrodė neįmanoma. Dabar man siūlomi net įdomesni vaidmenys! Bet svarbiausia, kad sugebėjau atrasti kitą moteriškumo pusę – išmintingumą ir jausmingumą. Argi nesu laimingas žmogus?“ – su kerinčia šypsena atsako Italijos kino dievaitė.<br>Scanpix nuotr.
„Mano karjera nenutrūko ir dabar – jaunystėje tai atrodė neįmanoma. Dabar man siūlomi net įdomesni vaidmenys! Bet svarbiausia, kad sugebėjau atrasti kitą moteriškumo pusę – išmintingumą ir jausmingumą. Argi nesu laimingas žmogus?“ – su kerinčia šypsena atsako Italijos kino dievaitė.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 21, 2018, 10:42 PM, atnaujinta Oct 22, 2018, 12:22 PM

Monica sako, kad darbas filmavimo aikštelėje – jos postūmis. „Pasirodo, kad savo karjerą galiu be problemų tęsti ir po 50-mečio. Jaunys-tėje maniau, kad tai neįmanoma“, – nusijuokia.

Italijos kino žvaigždė iki šiol laikoma viena geidžiamiausių ir seksualiausių planetos moterų. Per savo karjerą M.Bellu-cci suvaidino daugiau nei 60 filmų.

Kadangi aktorė laisvai kalba trimis kalbomis – italų, anglų ir prancūzų, ji turi didelį vaidmenų pasirinkimą. M.Bellucci nevengia eksperimentuoti, jei to reikalauja filmo režisierius.

Italė nebijo apsinuoginti prieš filmavimo kamerą ar fotoobjektyvą. Juk tokiai gražiai ir puikios figūros moteriai kaip M.Bellucci nėra ko gėdytis ir ko slėpti.

Kino žvaigždė nesigėdija ir savo amžiaus. Apie tai, priešingai nei kitos jos profesijos atstovės, visada kalba atvirai. Prieš trejus metus M.Bellucci tapo vyriausia legendinio Džeimso Bondo mergina kino juostoje „Spektras“.

Pastaruoju metu aktorės M.Bellucci darbo vieta tapo Madridas. Į Ispanijos sostinę kino žvaigždė atskrido pristatyti naujos kosmetikos linijos „Nivea Hyaluron Cellular Filler“, kurios veidu ji tapo.

Lengvai bendraujanti, trykštanti gyvenimo džiaugsmu ir labai atvira – tokį įspūdį arčiau ją pažinus palieka kino žvaigždė M.Bellucci. Tik iš šalies žvelgiant italė atrodo nepasiekiama dievaitė.

Gal M.Bellucci turi kokį nors stebuklingo eliksyro receptą?

Po šio klausimo aktorė priduria, kad jai jau 54-eri!

Iš gimtojo Čita di Kastelo miestelio (Umbrija, centrinės Italijos regionas) ji išvyko dar labai jauna. Savarankiškas gyvenimas išmokė Monicą rūpintis savimi ir tinkamai prisižiūrėti.

Tai buvo būtina, juk pradžioje M.Bellucci dirbo tokių garsių agentūrų kaip „Elite“, „Storm Model Management“ modeliu. 2006–2010 m. ji buvo „Dior“ reklaminis veidas, o nuo 2012-ųjų – „Dolce & Gabbana“.

Vėliau išsipildė Monicos svajonė: ji pateko į kiną.

Kaip anksčiau, taip ir dabar aktorė stengiasi gerai išsimiegoti, geria daug vandens.

Suprasdama, kaip svarbu sportuoti, to baisiausiai nekenčia – užsiima joga.

Italijos sekso simbolis didelę reikšmę teikia tinkamai mitybai. Bet sako, kad dažnai padaro ir „nuodėmių“ – neatsispiria makaronams ir šokoladui. Ir valgo gana nemažais kiekiais.

Aktorė prisipažįsta, kad niekuomet nesistengė suliesėti. Jos nuomone, kiekviena moteris turi džiaugtis kūno formomis. Žinoma, jei mergina iš prigimties liekna, – nuostabu. Bet jei apvalutė – taip pat nieko baisaus.

Asmeninis gražiosios italės gyvenimas nesusiklostė. Pirmoji santuoka su mados fotografu Claudio Carlosu Basso truko ketverius metus.

Antrąjį lemtingą „taip“ ji, būdama 35-erių, ištarė prancūzų aktoriui Vincent’ui Casseliui. Su juo susilaukė dviejų dukterų: Devos (2004 m.), po šešerių metų – Leoni.

Stengdamiesi išvengti kasdienės rutinos Monica ir Vincent’as gyveno atskirai: ji – Romoje, jis – Paryžiuje.

Bet ir toks gyvenimo būdas neišgelbėjo santuokos. Po ketverių metų pora paskel-bė apie skyrybas.

Netekus sutuoktinės vaidmens M.Bellucci liko svarbiausias kiekvienai moteriai vaidmuo – motinos. O gal ji mano, kad tai yra jos geriausias vaidmuo?

„Motinystės nevadinčiau vaidmeniu. Tai – sielos būsena, kuri padarė mane laimingesnę, visapusiškesnę ir emociškai turtingesnę. Būdama 20 ar net 30 metų dar nesiryžau tokiai atsakomybei. Veikiausiai dėl to, kad buvau vienintelis vaikas šeimoje. Vadinasi, – egoistė.

Deva gimė, kai man buvo 39-eri, ir iškart supratau, kad noriu antro vaiko. Leoni susilaukiau būdama 45 metų“, – pasakoja ji.

Aktorė neslepia, kad labai globoja dukteris. Bet kartu stengiasi, kaip ji sako, neperlenkti lazdos.

„Jaunystėje man buvo reikalinga laisvė, todėl suprantu, kad ji būtina ir mano vaikams“, – sako M.Bellucci.

Ar mama M.Bellucci praleidžia daug laiko su dukterimis?

Filmuodamasi aktorė nuolat keliauja. Kai nedirba, laiką leidžia su dukterimis Romoje. Keliasi 6 val. 30 min., gamina pusryčius ir žadina mergaites. Paskui jaunėlę Leoni nuveda į mokyklą, per pietus pasiima.

Padeda Leoni ruošti pamokas. Vakare paguldo miegoti. O tuomet su vyresnėle Deva įsikuria jos kambaryje ir dalijasi visokiausiomis mergaitiškomis paslaptimis.

Sėkminga M.Bellucci kino karjera atvėrė jai kelią į Holivudą. Bet žvaigždė niekuomet neketino su dukterimis išvykti iš Italijos ir įsikurti Amerikoje.

Ji nelaiko savęs Holivudo aktore, nors daug dirba Jungtinėse Valstijose. Bet dėl to, kaip ji sako, nenustojo būti europiečių aktore.

Kino žvaigždei patinka jos klajokliškas gyvenimas: nusifilmavo britų kino juostoje, po to – prancūzų dramoje, paskui gavo pasiūlymų iš serbų ir italų...

M.Bellucci dievina savo profesiją dar ir dėl to, kad ji suteikia galimybę pažinti įvairias kultūras, žmones.

Italijos kino žvaigždė vadinama viena gražiausių ir seksualiausių pasaulio moterų. Ar šis įvertinimas paglosto M.Bellucci savimeilę?

„Ne. Kai 50 metų moteris nori atrodyti kaip 20-metė mergina, jos troškimo negaliu pavadinti normaliu. Svarbu susitaikyti ir su tuo, kad grožio kada nors nebeliks. Pasakysiu vaizdžiai: paleiskite jį ir užsiimkite kuo nors kitu. Priešingu atveju galima pavirsti į nieką. Įsivaizduokite: nuostabi kaukė nukrinta, o už jos žioji tuštuma“, – sako aktorė.

Daugeliui vyresnio amžiaus moterų nemalonu žiūrėti į save veidrodyje. Kaip turėtų jaustis ta, kuri dar neseniai buvo priskiriama prie gražiausių ir seksualiausių pasaulio moterų?

„Žinoma, matau, kad metai bėga, ir aš jau nebe jauna. Į senatvę žvelgiu normaliai. Gal nuskambės keistokai, bet su metais atsirado daugiau energijos – dėl sukauptos išminties. Reikia semtis įkvėpimo bet kokiame amžiuje – po 50 metų jo šaltinių galima rasti net daugiau nei 20-ies“, – įsitikinusi M.Bellucci.

M.Bellucci prisipažįsta, kad po 50-ojo gimtadienio vis dažniau atsigręžia į praeitį. Ar ji galėtų pasakyti, kad pasiekė viską, ko norėjo?

„Esu be galo laiminga, kad turiu aktorės profesiją. Visada nekantriai laukiu, kai pasiūlys naują scenarijų, kai galėsiu dirbti su režisieriumi, kuris man patinka. Filmavimasis – mano įkvėpimo šaltinis.

Mano karjera nenutrūko ir dabar – jaunystėje tai atrodė neįmanoma. Dabar man siūlomi net įdomesni vaidmenys! Bet svarbiausia, kad sugebėjau atrasti kitą moteriškumo pusę, – išmintingumą ir jausmingumą. Argi nesu laimingas žmogus?“ – su kerinčia šypsena sako Italijos kino dievaitė M.Bellucci.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.