Milanas išpildė Manto Petruškevičiaus įgeidį

Būtinai apvali. Bet ji pati brangiausia. Na, ir kas – reikia būtent tokios. Stilistas Mantas Petruškevičius (30 m.) Milane savęs neribojo – naujam kvapiam kūriniui užsisakė pačią brangiausią dėžutę, kokią sau leidžia „Dior“ mados namai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 20, 2015, 8:50 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 12:11 PM

Savo namų aromatą „Fiori Bianchi“ pristatęs M.Petruškevičius ketina ateityje mūsų namuose įkurdinti ir kvapiąją žvakę.

Aromatą kūrė Italijos aukštosios parfumerijos namai „Culti“, o štai žvakės idėją padės įgyvendinti nauji lietuvio pažįstami – kvapų namai „Locherber“. Kaip kvepia ta žvakė? Aštriau, stipriau ir svaigiau nei „Fiori Bianchi“ – tarsi gėlės su aštriaisiais pipirais.

Žvakei M.Petruškevičius išsirinko ir pačią brangiausią pakuotę. Tokias apvalias dėžutes sau leidžia tik „Locherber“ ir „Dior“ mados namai.

Su „Culti“ draugystė tikrai nesibaigia – Mantas buvo pakviestas į naujų aromatų esencijų pristatymą, ir mintis išleisti dar ką nors malonesniam gyvenimui tikrai yra.

O tokį gyvenimą kurti ir juo mėgautis Mantas moka. Milane jis laisvą nuo darbų laiką leido garsiojoje Montenapoleonės gatvėje, kavinėje „Cova“, įkurtoje dar 1817 metais. Čia renkasi žymūs, gražūs, madingi žmonės išgerti kavos ir paragauti fantastiško skonio užkandžių bei pyragaičių. „Ten sklandanti džiugi, prabangi atmosfera man labai tinka. Darsyk pagalvojau, kad lietuviai nemėgsta puoštis, o jei kuris ir išdrįsta, tai vadinama tuštybe. Milane tai normalu“, – dalijosi darbo kelionės įspūdžiais Mantas.

Neprasprūdo jam pro akis ir gėlės: prekės ženklo „Flowers Couture by Mantas Petruškevičius“ įkūrėjas žadėjo patarti sostinės butikams kuo daugiau puoštis skoningomis gėlių kompozicijomis – tai nuteikia taip gaiviai ir šventiškai.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.